Odnosi

Žena zlostavljač pridobila simpatije prolaznika

40 posto žrtava nasilja muškarci

Udruga ManKind nedavno je provela eksperiment sniman skrivenom kamerom koji je rezultirao krajnje neočekivanim obratom. Naime, jeste li znali da su čak 40 posto zlostavljača u Velikoj Britaniji žene, a žrtve su njihovi partneri.

Kako bi još jednom svratili pozornost na ovaj problem kampanja #ViolenceIsViolence uprizoruje mušku i žensku stranu obiteljskog nasilja. I dok u slučaju žene kao žrtve mnogi reagiraju zaštitnički, kada se strane zamijene muškarac postaje predmet ismijavanja.

Pogledajte reakcije prolaznika na očito nasilje nad ženom, a zatim i muškarcem.

" alt="">

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Darivanje

Weywardice – roman o ženskoj snazi u kojem se prate sudbine triju izuzetnih žena iz različitih stoljeća – zadivljujući su prvijenac australsko-britanske autorice Emilije...

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version