Žene kao ljubavnice po horoskopskim znacima

Kako je to divno kada o vašem znaku pričaju kako je zavodljiv, direktan, poduzetan… Lijepe riječi o znaku u kome smo rođeni apsolutno gode. A kakve smo kao ljubavnice, saznajte u simpatičnim recima…

OVAN

Žena rođena u znaku Ovna je vrlo odlučna, direktna, poduzetna i vatrena. Svoje seksualne sklonosti izražava vrlo jasno i otvoreno. Privlače je ljubavne avanture i voli eksperimentirati. Podjednako cijeni nježnost, maženje i žestoki seksualni čin. Vjeruje kako su ljubav i seks dvije odvojene kategorije.

BIK

Riječ ljubav pišu velikim slovom. Venera ih je obdarila vještinom zavođenja, koje ih uzbuđuje više od samog seksa. Seksualni nagoni žene Bika su vrlo jaki, ali oni podrazumijevaju i romantiku. Kao ljubavnica je strastvena i spremna prihvatiti, ali i preuzeti inicijativu. Za nju je najveće zadovoljstvo osjećati se voljenom.

BLIZANAC

Radoznala i voli da isprobati sve moguće tehnike i mjesta vođenja ljubavi. Progonjena svojom maštom i radoznalošću, zna biti i biseksualna, jer znak Blizanac predstavlja i muškarca i ženu. Nježne su i obožavaju i samu pomisao na neplaniran i brz seks. Rijetko se zaljubljuju i svoj stav prema seksu mijenjaju tek u zrelijim godinama.

RAK

Privlačna, maštovita, fascinantna, nepredvidiva, zagonetna i nedokučiva. Spada među najopasnije i najnježnije zavodnice u Zodijaku. Erotična i strastvena, ali i previše stidljiva učiniti prvi korak. Jake emocije hrane njene bogate seksualne fantazije. Ima stalnu potrebu za promjenama i avanturama, sve dok ne nađe stalnog partnera s kojim doživljava potpuno zadovoljstvo.

LAV

Žena Lavica je sigurna u sebe. Voli dominirati i uživa da joj se partner divi. Partnera doživljava kao roba, koji je mora zadovoljiti u svakom pogledu, pa i onom seksualnom. Vruća krv je u njenim venama, a kada se razbuktaju njene strasti, prema partneru je vrlo zahtjevna, senzualna i velikodušna ljubavnica.

DJEVICA

Potpuna suprotnost značenju imena koje nosi ovaj horoskopski znak, Djevica je vrlo promiskuitetna. Eros je bez topline i strasti , koju vrlo često odglumi. Ako partner u njoj probudi strast, za ljubav ne bira ni mjesto ni vrijeme. U suprotnom, ako joj dosadi to vrlo brzo i pokaže, izbjegavanjem odnosa.

VAGA

Venera, Boginja ljubavi, vladar je ovoga znaka. Žene rođene pod okriljem ove planete vole zavođenje, uživaju u predigri, vješte su u umjetnosti ljubavi. Vrlo je zahtjevna u svakom pogledu rafiniranih ukusa. Lako se predaje ljubavnim izazovima i strastima ali je više emotivna nego strastvena. Vrlo lako kaže “DA”, kada joj se priđe na pravi način.

ŠKORPION

Ona je fatalna zavodnica. Simbol strasti i perverzije. Za nju ne postoji “zabranjeno voće”. Daju maksimum ali isto očekuju i od partnera. Ni malo se ne usteže preuzeti inicijativu kada su ljubav i seks u pitanju. Žene Škorpioni se doživljavaju kao najbolje ljubavnice u astrologiji. Za njih se kaže da su “živa vatra” u krevetu.

STRIJELAC

Fascinantna je, izuzetno vatrena i pomalo divlja ljubavnica. Ima vrlo otvoren pristup seksu i seksualnosti. Točno znašto želi od ljubavnog partnera. U njenom ponašanju se nazire potreba za avanturističkim doživljajima, dominacijom, uzbuđenjem i nesputavanjem.

JARAC

Ona je Saturnova kći, odgovorna, konzervativnih shvaćanja i srami se pokazati svoju uzavrelu prirodu. Djeluje hladnokrvno čak i kada to nije. Ona voli seks, uživa u njemu, ali ima i veliku potrebu da osjeti, da je partneru jedina na svijetu. Ima vrlo visoke kriterije koje postavlja svom partneru. Teško se opušta.

VODENJAK

Žena vodenjak je vrlo privlačna, zavodljiva, ekstremno maštovita i kreativna. U seksu je slobodna, može se reći perverzna i ne postoji ništa što neće probati. Bez ikakvih problema seks rado upražnjavaju i na javnim mjestima i skupovima.

RIBE

Zbog egzaltirane Venere, žena Riba je više od ljubavnice. Seksualno je slobodna i uživa u najrazličitijim erotskim pozama. Rješenje za nezadovoljstvo u ljubavi pronalaze u seksualnim avanturama. Ne treba joj mnogo da bi seprobudila velika strast u njoj.

Izvor: Moj astroog