Trendovi

Žene su najljepše u 31. godini

Kad ljepota procvjeta.
Dobna stepenica na kojoj su žene u estetskom smislu u svojem najboljem izdanju nosi broj 31.

U istraživanju koje je nad 2000 muškarca i žena proveo QVC, britanski televizijski kanal za prodaju, pokazalo se da je iznimno mladenački izgled manje poželjan od izgleda žena u kasnim 20-ima i ranim 30-ima.

Pored samog tjelesnog izgleda, veliku ulogu u ocjenjivanju ukupne ženske ljepote imala je i razina njihova samopouzdanja.

Ukratko, žene su najljepše u svojoj 31. godini, a kao tipičan primjer iz svijeta poznatih navode se supruga Toma Cruisea  – Katie Holmes i zvijezda filma „Znam što si radila prošlog ljeta" Jennifer Lowe Hewitt.

Gotovo dvije trećine ispitanih žena složilo se da 's godinama dolazi i ljepota', a preko polovice je izjavilo da im se s nastupanjem zrelijih godina povećala razina samopouzdanja.

Metro-portal.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. 

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Darivanje

Eau Thermale Avène i u ovoj godini nastavlja s  inovacijama koje oduševljavaju sve skincare entuzijaste.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version