Knjige i glazba

Ženska strana jazza

U Jazz Clubu počinje ciklus Ladies’ Night.
U sklopu novog programa udruge JAZZart prekosutra, u četvrtak u Jazz Clubu u Gundulićevoj 11 počet će ciklus Ladies’ Night. Prva u nizu glazbenica koje će se predstaviti kroz ciklus je jazz vokalistica Maja Savić i njezin Acoustic Jazz Trio s kojim često nastupa po zagrebačkim jazz klubovima. To su francuski pijanist i budući liječnik – Regis Kattie te basist poznat po svojim jam sessionima – Mario Torbica.

Organizator je također najavio i goste iznenađenja te obećao ugodnu atmosferu svim ljubiteljima jazza.

Program je za žene besplatan, ali je klub otvoren i za muškarce koje zanima dobar jazz na ženski način.

Predstavljanje jazz glazbenica

Ženski jazz se događa u sklopu kulturnog projekta Jazz&Art Time! čija je ideja je predstaviti glazbenice koje su odabrale jazz kao glazbeni izričaj. S obzirom da u Hrvatskoj nisu dovoljno istaknute, ovo je prilika da se situacija promijeni i da se napokon upoznamo sa ženskom stranom jazza. Naravno, pri tome se misli na glazbenice koje se uistinu bave jazzom.

Program u Jazz Clubu počinje u 21 sat. Više o udruzi za promicanje jazza pročitajte na: http://www.jazzart.hr/.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

U suradnji s Krav Maga Hrvatska dijelimo ulaznicu koja vrijedi za dvije osobe za Trigger radionicu 25. svibnja na Zagrebačkom velesajmu, paviljon 6/1. kat.

Zanimljivosti

Toyota C-HR na prvi pogled izgleda kao sportski automobil, ali kada sjednete u njega kao da se nalazite u futurističkoj kapsuli.

Duh i tijelo

Sve toksične veze počinju kao savršene veze pa je lako, kada stvari krenu po zlu, usredotočiti se na ono što je nekada bilo i...

Zanimljivosti

Talk show „Ženska priča“ koji vodi Marijana Perinić sinoć se održao u klubu hrvatskih glazbenika SAX!, a ovoga puta tema je bila „U susret...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version