Predstavljamo

ZET i INmusic poklanjaju besplatan prijevoz

Prilikom ulaska u ZET-ova vozila dovoljno je predočiti ulaznicu ili festivalsku narukvicu i bezbrižno uživati

Ožujsko pivo kao powered by sponzor INmusic festivala u partnerstvu sa ZET-om i ove je godine organizirao besplatan javni prijevoz za posjetitelje festivala u sklopu kampanje “Razmisli – kad piješ, ne vozi“. Svim posjetiteljima osiguran je besplatan javni prijevoz ZET-ovim tramvajima i autobusima tijekom festivala koji se održava od 22. do 24. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Prilikom ulaska u ZET-ova vozila dovoljno je predočiti ulaznicu ili festivalsku narukvicu i bezbrižno uživati u desetom izdanju INmusic festivala. Ovom kampanjom Zagrebačka pivovara želi podignuti svijest o neprihvatljivosti vožnje i konzumacije alkohola te educirati javnost o opasnostima vožnje u alkoholiziranom stanju.

Osim besplatnog javnog gradskog prijevoza, INmusic se i ove godine pobrinuo za dodatne pogodosti u prijevozu. Za vrijeme INmusic festivala (22., 23., i 24. lipnja), od 18:00 do 02:00 sata, Jarunom će prometovati dvije autobusne linije na relacijiama od oba ulaza na Jarunu (Hrgovići i Hrvatskog sokola) do ulaza na festival. Prijevoz festivalskim autobusom je besplatan. Kako bi se smanjile gužve, te zbog ograničenosti parkirnog prostora, posjetitelji se mole da koriste autobus.

U suradnji s HŽ Putničkim prijevozom svim posjetiteljima INmusic festivala odobrava se popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Odobreni popust može se primijeniti na svim relacijama s područja Republike Hrvatske do Glavnog kolodvora u Zagrebu i natrag, kao i za putnike iz Republike Slovenije. Popust se može koristiti od 21. do 25. lipnja 2015. i to na udaljenostima dužim od 25 km, a povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti žigom organizatora koji se može zatražiti na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu INmusic festivala.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Istaknuto

“Kako ću ja ostati mlada, ako svi vi ostarite…”, parafraziram povratno Arsena upijajući festivalske zvukove i boje.

Celebrity

Dosad nisam imala priliku pjevati na festivalu velikom poput INMusica i iskreno se veselim

Predstavljamo

Jubilarno izdanje INmusica začinit će 3 energična benda, tako da će ljubitelji žestokog zvuka biti zadovoljni

Predstavljamo

Ma INmusicu će nastupiti zajedno s Two Winnetous koji čine Miroslav Tovirac i Igor Malešević

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version