Dizajn

ZIGGY AGAIN: Nova kampanja za kolekciju nakita brenda Mirio inspiraciju pronalazi u činu bunta

ZIGGY AGAIN je kolekcija narukvica od silver-filled žice i crno-bijelog poludragog kamenja  – onix, gorski kristal i mjesečev kamen, ručno oblikovana i s primjercima koje naglašavaju autentičnost koncepta – bunt kao poticaj.

Privučena magnetizmom transformacije i eklektičnim futurizmom, dizajnerica Ružica Milenković inspiraciju za novu kampanju narukvica brenda Mirio pronalazi u činu bunta i japanskim dizajnerima Kansaiju i Yohjiu Yamamotu, koji su u isto vrijeme, ali svaki na svoj način, pomicali granice i stvorili neke od najvećih fenomena moderne pop kulture.

Ekscentričnost bez ograničenja Kansaia Yamamota oblikovala je legendarnog Ziggyja Stardusta, alter ega Davida Bowieja čiji je modni bunt bezvremenski, a Yohji Yamamoto je pak svojim modelima asimetričnih, širokih, crnih odjevnih predmeta ignorirao i šokirao unaprijed uspostavljene harmonije. Kolekcija ZIGGY AGAIN nadahnuta je radom i djelovanjem ovih modnih ikona, a rezonira i danas zbog stalne potrebe umjetnika za kreativnim impulsima.

«Izazov je bio odmaknuti se od klasične Mirio narukvice, od kompaktne podloge i boja. Zakomplicirati stvar ili razbiti cjelovitost podloge i na «praznoj» središnjoj površini narukvice sa crnim i bijelim poludragim kamenjem izgraditi nove strukture. Tako dekonstruirana Mirio narukvica je neutralna, ali svojom linijom jednako dobro funkcionira u street style modi ili punk-glam rock outfitu. Ipak, ova intervencija ima neočekivano i notu romantike…»  kaže dizjanerica Ružica Milenković.

ZIGGY AGAIN je kolekcija narukvica od silver-filled žice i crno-bijelog poludragog kamenja  – onix, gorski kristal i mjesečev kamen, ručno oblikovana i s primjercima koje naglašavaju autentičnost koncepta – bunt kao poticaj.

Naruk. Lady Stardust – dar čitateljici
  • www.mirio-design.com
  • Instagram: https://www.instagram.com/miriodesign/
  • Dizajn: Ružica Milenković @miriodesign
  • Fotografije: Karlo Jelić @karlojelicphotography
  • Make up: Lucija Milković
  • Model: Kristina Vrdoljak @abschiessen
  • Kreativni direktor: Dalibor Jakus @daliborj

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 22. srpnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Maja Seki.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Trendovi

Raznih oblika i veličina, nova kolekcija prstenje brenda Mirio uz ženstvenost sadržanu na podlozi, čiji žičani uzorak uvjerljivo podsjeća na uvijek zanosnu čipku, nosi...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version