Beauty report

Zima dolazi… Jeste se zaštitili?

Toliko puta izgovorena među ljubiteljima kultnog serijala Igra prijestolja „zima dolazi“ kada je riječ o našoj koži može značiti samo jedno: potrebu za dodatnom nježnošću i zaštitom.

Toliko puta izgovorena među ljubiteljima kultnog serijala Igra prijestolja „zima dolazi“ kada je riječ o našoj koži može značiti samo jedno: potrebu za dodatnom nježnošću i zaštitom.

Utjecajem vjetra, hladnoće, suhoće zraka u prostorijama s centralnim grijanjem i ostalih specifičnosti za hladno vrijeme naša koža može postati suha, gruba i ispucala, sklona nastanku iritacija i ekcema. Suha koža ujedno i je i osjetljiva, pa tako svaki od navedenih simptoma ima specifične zahtjeve njege, jer se korištenjem neadekvatnih kozmetičkih preparata stanje kože dodatno pogoršava.

TriXéra NUTRITION: hranjiva njega za cijelu obitelj

Suhoća kože ne diskriminira na osnovi dobi, pa tako pogađa djecu, roditelje, bake i djedove. Zdravoj suhoj koži potrebna je učinkovita i sigurna njega koja će joj pružiti osjećaj ugode nakon nanošenja.

Stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Avène za svakodnevnu higijenu i njegu zdrave suhe kože cijele obitelji razvili su liniju proizvoda Trixéra NUTRITION. Pomno birani djelatni sastojci odlikuju se visokom podnošljivošću te jamče zaštitu čak i najosjetljivijoj koži, dok učinkovitost jamči lipidni trio na biljnoj bazi (ceramidi, fitosteroli i esencijalne masne kiseline) u kombinaciji s patentiranim djelatnim sastojkom Sélectiose. Navedeni sastojci ograničavaju isparavanje vode, nadoknađuju manjak lipida u koži i smanjuju suhoću kože hidratantnim djelovanjem dokazanog 48-satnog trajanja.

Visok udjel Avène termalne izvorske vode djeluje umirujuće i antiiritacijski na koži čineći ju mekšom i podatnom. Zahvaljujući jedinstvenoj Nutri-fluid teksturi proizvodi iz TriXéra NUTRITION linije lako se nanose, ne ostavljaju masne i ljepljive tragove što omogućava oblačenje odmah nakon nanošenja.

iniju čine Nutri-fluid Sredstvo za čišćenje te Nutri-fluid mlijeko odnosno balzam za svakodnevnu njegu suhe kože cijele obitelji. TriXéra NUTRITION vrlo bogati sindet za čišćenje s Cold kremom nježno čisti osjetljivu kožu te obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj kože. Avène termalna izvorska voda umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži. Zahvaljujući vrlo bogatoj Cold kremi ovaj sindet čisti i hrani suhu kožu, a njegova glatka pjena nježnog mirisa čini higijenske rituale pravim užitkom.

  • Trixera NUTRITION Nutri-fluid Sredstvo za čišćenje (400 ml): 158 kn
  • Trixera NUTRITION Nutri-fluid Balzam (400 ml): 168 kn
  • Trixera NUTRITION Nutri-fluid Mlijeko (400 ml): 168 kn
  • TriXéra NUTRITION vrlo bogati sindet za čišćenje s Cold kremom (100g): 58,70 kn

Ne propustite

Beauty report

Što nježnije postupate prema svojoj koži, brže i potpunije ćete riješiti problem.

Beauty report

Poželjeli ste se naspavati, odmoriti, ali i nadoknaditi sva druženja koja ste tijekom godine propustili, a sad se osjećaj umora i iscrpljenosti zrcali na...

Beauty report

Recite zbogom suhoj koži i pozdravite hidratiziranu, zdravu i nahranjenu kožu. Imamo četiri nova proizvoda koji mogu učiniti razliku.

Beauty report

Vitamin D je ključan za naše zdravlje, ali pretjerano izlaganje suncu može biti itekako opasno ako se ne ponašamo odgovorno.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version