Beauty report

Zima u L’Erbolariu miriši na galske ruže, kardamom, grejp i vanilliju

Purple Rose i Berries iz L’Erbolario laboratorija vode nas u najčarobnije razdoblje godine.

Talijanski brend L’Erbolario, sad već tradicionalno, priprema pregršt mirisnih, čarobnih proizvoda za predstojeće blagdane koji će oduševiti i one najkompliciranijih ukusa među nama.

Za kraj ove godine pripremio je dvije nove mirisne linije stvorene u čast galskoj ruži i šumskim bobicama. Gurmanska poslastica L’ERBOLARIO BERRIES, linija je koja će vas odvesti u šetnju mirisnim putevima sočnih bobica, mirisnih latica i aromatičnih šuma.

Ženstvena L’ERBOLARIO PURPLE ROSE linija  sadrži cvjetni miris s tisuću latica crvene ruže, đurđice i irisa, uz neodoljivi dodatak citrusnih nota mandarine – pravo je čudo nježnosti i senzualnosti. Barokno uređen bar Drugi Program poslužio je kao izvrsna kulisa za predstavljanje noviteta, a formulacije oba mirisa poslužila su poznatim food blogerima Mateji Krvarić @uvijekgladna i Mili Butorcu @Hungry Mile u rekreiranju deserata Purple Rose Torte i Berries rolica.

L’ERBOLARIO PURPLE ROSE

Jedna od najčešće korištenih i najobožavanijih aroma u parfemima je – ruža. Galska ruža dolazi iz Male Azije, predak je svih europskih ruža, ali i jedna od najčešće korištenih baza u izradi parfema. U razdoblju od 1800. – 1850. bilo je poznato oko 3.000 sorti galskih ruža, a za njeno naglo širenje zaslužna je francuska kraljica Josefina koja je sakupljala sve nove sorte i stvorila poznati vrt galskih ruža. Danas u nekoliko zbirki u Europi možemo naći do 300 sorti. Ostalih 2.500 zauvijek su izgubljene. Svaki proizvod iz linije Purple Rose formuliran je tako da ostavlja miris nove ženstvenosti i tajanstvenosti ruže na koži. U liniji se mogu pronaći: Parfem cvjetnog mirisa s tisuću latica crvene ruže, đurđice i irisa, uz neodoljivi dodatak citrusnih nota mandarine. Pjenušavi gel s ekstraktom i cvjetnom vodicom galske ruže svojim tonizirajućim i hidratantnim djelovanjem ostavlja kožu mekom i nježno mirisnom. Krema za tijelo je pravi parfumirani izazov i ostavlja nježan cvjetno-citrusni miris na vašoj koži. Nježne je teksture, sadrži i kombinaciju omekšavajućih i hranjivih maslaca kakaa i karite maslac, te zobeno ulje, organsko suncokretovo ulje i vitamin E iz soje.

Parfumirani sapun s aktivnim biljnim sastojcima poput ekstrakta i destilirane vode galske ruže  učinkovito čisti kožu i pritom je ne isušuje. Balzam za ruke s ekstraktom i destiliranom vodom galske ruže uz dodatak karite maslaca, bademovog ulja i voska brine se za vaše ruke, nudeći im hidrataciju, zaštitu i svilenkastu mekoću. Ako želimo bogatiju njegu balzam se može koristiti i kao maska. Nakon što nanesemo balzam u debljem sloju stavimo rukavice na barem pola sata. Ni prostor neće proći neopaženo –  tu je sjajna mirisna ruža za osvježenje i ugodan miris  u vašim ladicama, ormaru, pa čak i u automobilu.

L’Erbolario nije zaboravio na promo pakiranja u limitiranim verzijama. Birajte između elegantnih limenih kutija ili cvjetnih kozmetičkih torbica. U cvjetnoj kozmetičkoj torbici Rosa Purpurea  nalazi se mirisni set idealan  za putovanje jer sadrži gel za tuširanje i mirisnu kremu za tijelo. Beauty set s parfemom na pumpicu Rosa Purpurea uključuje parfem s potiskom na pumpicu i mirisnu kremu za tijelo. Beauty kutija DUO Rosa Purpurea – sadrži gel za tuširanje i mirisna krema za tijelo u elegantnoj kutiji obavijenoj cvijećem. Beauty kutija TRIO Rosa Purpurea sadrži Parfem, gel za tuširanje i krema za tijelo u prekrasnoj limenoj kutiji.

L’ERBOLARIO BERRIES

Prošetajmo mirisnim putem sočnih bobica, mirisnih latica i aromatični šuma. Jednostavni, ali dragocjeni darovi prirode u našoj mašti dočaravaju vizualne i mirisne osjećaje šetnje šumom ili bujnim vrtom.  Iz ovih biljnih elemenata linije Berries, koji su u biti jednostavni, ali bogati korisnim svojstvima, dobivaju se fini ekstrakti, hidrolizati i destilirana voda koji obnavljaju kožu. Citrusno – cvjetni-drvenasti parfem probudit će vaša osjetila u eksploziji mirisa dragocjenih drva omotan notama grejpa, naranče i crvenog papra. Dočarat će nam šetnju prirodom kroz mirisno voće, mirisne latice i aromatični miris šume.

Regenerirajuća šetnja prirodom osjećaj je koji će ovaj gel za tuširanje prenijeti na vaše tijelo svojim zelenim i drvenastim parfemom te tonizirajućim i hidratizirajućim učinkom ekstrakata bobica i cvjetova gloga, ekstrakta šipka i cvijeta naranče uz dodatak proteina cedrovine i ekstrakt sandalovine. Krema za tijelo je bogata emulzija s tonizirajućim i hranjivim djelovanjem ekstrakata bobica i cvjetova gloga, ekstraktom proteina šipka i cvijeta naranče, uljem sjemenki naranče i kokosovim uljem kozmetički je tretman za kožu koji se zbog teksture brzo upija. Savršeno i za nju i za njega. Sapun s neodoljivo zelenim i svježim mirisom te aktivnim biljnim sastojcima poput  ekstrakata bobica i cvjetova gloga, ekstrakta proteina šipka i cvijeta naranče, nježno čisti kožu i pritom je ne isušuje. Krema za ruke  s ekstraktom bobica i cvjetova gloga, pri svakom nanošenju ostavlja vaše ruke mekim i nahranjenim, s nevjerojatnim učinkom svile. Miris je drven i nježan, idealan i za muškarce i za žene.

Džepno izdanje Hawthron možete pokloniti ili ponijeti sa sobom na putovanje, a sadrži sve što vam je potrebno za vašu osobnu njegu: mirisni gel za tuširanje i kremu za tijelo sa zaglađujućim svojstvima, s nježnim zelenim i drvenim parfemom. Promo paket CEDARWOOD, idealan dar za nju, za njega, ali i za vas: baršunasta vrećica paketa Cedrawood sadrži gel za tuširanje i dezodorans, dva važna proizvoda za osjećaj mirisne svježine.

Tu su i promo paketi Beuty secret MINI koji sadrži 250ml kupelji i 200ml kreme za tijelo u prekrasnoj limenoj kutiji te Beuty secret MAXI koji sadrži 50ml parfema, 100ml kreme za tijelo I 100ml kupelji. I ne zaboravite, sve L’Erbolario proizvode možete naći u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.

Dar čitateljicama

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod na webu nam ostavite poruku koji L’Erbolario proizvod baš volite!
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube

Prijave primamo do 12. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Gorana Rabar

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version