Beauty report

Zimski spasitelji kože

Nuxe za intenzivno hranjenje

Nježna koža usana najtanja je koža na našem tijelu. Bez žlijezda znojnica i lojnica, koža usana nezaštićena je od vanjskih utjecaja te izložena intenzivnoj dehidraciji. U hladnim mjesecima upravo usne osjećaju najveće posljedice od hladnoće i vjetra te grijanja u zatvorenim prostorijama. Ubrzani gubitak vlage dovodi usne do intenzivnog isušivanja, crvenila i peckanja, a u težim slučajevima njihovog pucanja.

Svakodnevna zaštita usana imperativ je njihovog zdravlja i ljepote. Da bi ih zaštitili, često posežemo za klasičnim stikovima i sjajilima, no ona najčešće ne pružaju dovoljno intenzivno hranjenje i obnovu koju zahtijevaju oštri zimski uvjeti. Intenzivan S.O.S. tretman u obliku poslastice iz NUXE Rêve de Miel® linije za zimsku njegu kože dokazano je najučinkovitiji način zaštite, hranjenja i obnove osjetljive kože usana. Otkrit ćemo vam njegovu tajnu…

Za oštećene usne

Iznimno hranjiv i obnavljajući tretman za suhe i oštećene usne, NUXE Rêve de Miel® Baume Lèvres Balzam za usne, bogat je dragocjenim biljnim uljima muškatne ruže i slatkog badema te uljnim ekstraktom nevena koji hrane, omekšavaju i regeneriraju ispucale usne.

Med cvijeta bagrema umiruje, a pčelinji vosak i vitamin E štite hidrolipidni sloj kože. Shea maslac, iznimno bogat sastojcima poput nezasićenih masnih kiselina i vitamina, umiruje i omekšava nježnu kožu usana te uklanja osjećaj zatezanja, dok ulja kore grejpa i limuna daju osjećaj nevjerojatne ugode prilikom korištenja.

O uspjehu ovog slasnog balzama govori i činjenica da se svake minute proda jedan primjerak diljem svijeta!

Heroina koja štiti i mazi vaše ruke

Sigurnost, zaštitu i hranjivu njegu, te taj nevjerojatan NUXE doživljaj mirisa i tekstura, cijelu će zimu vašim rukama pružati već nekoliko puta nagrađivana, i jedna od najboljih krema za ruke na svijetu, očaravajuća NUXE Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte.

Bogata hranjivim uljima kokosa, slatkog badema, avokada, suncokreta, muškatne ruže te argana, ona intenzivno hrani i obnavlja suhu i oštećenu kožu. Iznimno hranjivi shea maslac štiti kožu od iritacija i pruža joj trenutnu ugodu. Med bagrema jamči dugotrajnu hidrataciju, dok vitamin E djeluje antioksidativno protiv pojave znakova starenja kože.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version