Beauty report

Znamo kako do baršunaste kože i zimi

Sans Soucis mlijeko i losion za tijelo formulirano je kako bi vratilo živost i elastičnost vašoj kožu, s predivnim mirisom koji će vas svakodnevno podsjećati na mirisnu wellness oazu.

Zima je odavno stigla što znači da naša koža traži dodatnu njegu, posebno ako se inače suočavate s problemom suhe kože. Hladno vrijeme, niska razina vlage rezultira suhim zrakom što gotovo odmah utječe na kožu. Baš kao i grijanje i zatvoreni prostori – sve to čini kožu isušenom, zategnutom i daje osjećaj iritacije.

Ako ste se pronašli već na početku teksta, ostanite još malo s nama jer vam predstavljamo dva proizvoda koja će vas zasigurno oduševiti. Baš kao i vašu kožu. Sans Soucis mlijeko i losion za tijelo formulirano je kako bi vratilo živost i elastičnost vašoj kožu, s predivnim mirisom koji će vas svakodnevno podsjećati na mirisnu wellness oazu.

Sans Soucis mlijeko za tijelo intenzivno njeguje suhu kožu sadrži 96% prirodnih sastojaka. Bogat je avokadom koji ima visoki udio nezasićenih masnih kiselina koje otpuštaju važne masti u kožu i tako je čine podatnom i mekom. U sebi sadrži i vitamine poput vitamina A, B, D i E koji ne samo da jačaju kožu već i pomažu u stvaranju novih stanica i usporavaju proces starenja. Uz njega se nalazi ulje sjemenki grožđa koje regenerira kožu, djeluje antioksidativno i štiti kožu od slobodnih radikala i preranog starenja.

Ova dva sastojka u kombinaciji s termalnom vodom iz Baden-Badena, prirodno bogatim vrijednim mineralima i elementima u tragovima (natrij, kalij, kalcij, magnezij, željezo, mangan…) koji podržavaju doprinose metabolizmu savršeno će odgovarati suhoj koži i koži pod stresom. Zbog dugotrajnog osjećaja elastičnosti kože jedva ćete čekati izaći iz tuša navečer i nanijeti mlijeko za tijelo na svoju kožu.

Ako ste kojim slučajem više ljubitelji losiona za tijelo, Sans Soucis formulirao je isto tako kvalitetni losion s 97% prirodnih sastojaka. Njegova tajna se krije u tome što čini kožu baršunasto mekom.

Ovaj losion je ujedno i zaglađujući za kožu s 2% AHA kiseline, vrijednim kompleksom ulja sjemenki, D-pantenolom koji umiruje kožu, hidratizira i smiruje iritacije te crvenilo. Također, ovu liniju obilježava glavni sastojak – termalna voda iz Baden-Badena koja vlaži kožu, nježno njeguje i osjetno djeluje anti-age.

Lagana tekstura s nježnim mirisom gotovo se topi u koži i ostavlja osjećaj svježine. Zaista je teško odabrati koja od ova dva proizvoda probati prvo!

Proizvode možete pronaći u Mülleru.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom

Prijave primamo do 26. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Marijana Šimić.

Ne propustite

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Darivanje

Eau Thermale Avène i u ovoj godini nastavlja s  inovacijama koje oduševljavaju sve skincare entuzijaste.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version