Beauty report

Znate li koje ulje najbolje u borbi sa suhom kožom i gljivicama na noktima?

Upoznajte moć proizvoda Oil n More koji pruža savršenu njegu ruku.

Konstantno smo u potrazi za savršenim proizvodom za kožu ruku, ali i noktiju. Voljeli biste isprobati i nešto što pomaže u rješavanju problema s gljivicama, ali i izrazito suhom kožom? Upoznajte moć proizvoda Oil n More koji pruža savršenu njegu ruku. Riječ je o Hrvatskom proizvodu, ali i beauty novitetu kojeg kad isprobate uvrštavate u svoju svakodnevnu beauty rutinu. 

Nokti svakodnevno trpe i više nego što smo toga svjesni, pogotovo korijen i ploha koji su prvi izloženi. Problem su i gljivice koje su između ostalog odgovor organizma na određeno stanje. 

Oil n More zbog kanabidiola (CBD) obnavlja nokte, dok smola Smirne djeluje protuupalno prilikom tretiranja gljivica. Namijenjeno je i za manikuru i pedikuru i najbolje ga je isprobati”, rekla je Andrea Gudac, voditeljica projekta dodajući kako je, zajedno s timom, dugo smišljala formulaciju koja neće biti suviše komplicirana realizirati, a koja će raditi točno ono što mi želimo od nje. Tako je CBD ulju dodana Smirna u optimalnom omjeru i stvorena formulacija velike moći. 

Da nije namijenjeno samo za nokte, pokazalo se nakon istraživanja, kad je dokazano kako Oil n more djeluje i na kožu. Posebno ako se dogodi porezotina, ako imate problema s aknama, ili izrazito suhom kožom ruku. U tom slučaju, Oil n more djeluje blagotvorno popunjavajući mikropukotine na koži. Suha koža se u trenu obnavlja, a nakon nanošenja ulja koža je svilenkasta i meka.  

Malo je teško objasniti da ima dvostruko djelovanje, čak i trostruko jer ovdje pričamo i o tretiranju gljivica, no stvar je vrlo jednostavna. Svako stanje koje zahtjeva smirivanje upale ili obnavljanje stanica u bilo kojem obliku, treba CBD”, rekla je Andrea i dodala kako Oil n More, ne čini čuda, ali zato napada sve one svakodnevne probleme s kojima se borimo. 

Budući da smo na početku godine, Andrea je najavila i velike planove- lansiranje novih proizvoda u liniji, gdje će sljedeće biti njegujuće ulje za obrve i trepavice nakon raznih tretmana kao što je microblading obrva ili lash lift.

Gdje kupiti? Svi proizvodi tvrtke Hemp Istra dostupni su u web shopu.

foto: Nikola Zoko 

Ne propustite

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version