Savjeti i preporuke

Znate li što je makeover kose? Ovo je nevjerojatna metoda s kojom možete postići sjajne rezultate

Biti dobar frizer ne znači samo znati ošišati ili obojati kosu. Znači i znati slušati klijenta, čuti i razumjeti njegove želje, a potom te želje realizirati.

Ana i Sead Nunić dobro su poznati zagrebački frizeri, no osim što ih krasi skladan privatni odnos, oni su i poslovni partneri. Upoznali su se na jednom frizerskom događaju i tada se između njih dogodila kemija. Ana je Zagrepčanka, a Sead je zbog ljubavi preselio iz Novog Sada. U samo godinu dana njihova je ljubav procvjetala, dobili su sina, ali i otvorili vlastiti frizerski salon u centru Zagreba. Oboje su u poslu već dva desetljeća pa ih nerijetko prati i epitet najboljih frizera.

„Biti dobar frizer ne znači samo znati ošišati ili obojati kosu. Znači i znati slušati klijenta, čuti i razumjeti njegove želje, a potom te želje realizirati. Ako pak klijenti dolaze s nekim nerealnim željama, jako je važno da im znamo objasniti zašto je nešto nemoguće izvesti te im ponuditi neko alternativno rješenje. Oboje smo se educirali i ovdje i u inozemstvu i to je najvažnije za našu struku, ići u korak s trendovima i novim tehnologijama. Još uvijek kontinuirano ulažemo u sebe i u naš tim, a zadnjih godina sve više radimo edukacije i radionice za kolege frizere, pogotovo u području bojanja kose“, govori nam Ana Nunić koja je sa suprugom Seadom specijalizirala za makeover kose. Riječ je o zahtjevnoj metodi koja kosi može dati posve novi izgled.

Tako je, mi smo se odlučili specijalizirati u području makeovera, a najveći fokus nam je na velikim kolorističkim zahvatima. To su dosta zahtjevni procesi gdje npr. u jednom danu crnu ili crvenu kosu treba posvijetliti, ovisno od stanja kose, nekada sve i do plave boje. Također, imamo jako puno plavuša koje muče muku sa žutim tonovima pa dolaze kod nas da napokon dođu do onih platinastih tonova o kojima većina plavuša sanja. Sve promjene boja su naša specijalnost. Jako nam je teško reći u startu koliko točno će tretman trajati jer to ovisi od povijesti bojanja i stanja kose ali svakako kažemo klijenticama da se pripreme da su cijelu smjenu s nama u salonu. Tretman uključuje konzultacije, dijagnozu kose, sami postupak bojanja, njegu kose i ono što ne smijemo zaboraviti a također je dio paketa – znanje i iskustvo“, kaže nam Sead Nunić koji je sa suprugom razvio posebnu metodu makeovera te su mu ovakvi zahtjevi svakodnevica.

Ana i Sead vješto manevriraju između posla i privatnog života. Uvijek se nađe vrijeme za obitelj, a kako su oboje u poslu – lakše ga je isplanirati. Želja im je bila da njihov salon Hair Vision bude prepoznatljiv, a makeover kose upravo ih je učinio takvima. Okupili su tim stručnjaka i krenuli u avanturu koja brojnim ženama pričinjava zadovoljstvo.

Kako bi ovakav tretman bio uspješan, važno je koristiti i vrhunske proizvode pa stoga surađuju s tvrtkom Prominent Hair koji zastupaju brendove Eugene Perma, Nirvel i K Time. Ana i Sead koriste njihove proizvode ali i organiziraju brojne radionice s njima u suradnji kako bi u Hrvatskoj bilo čim više stručnih frizera.

I tako je ovaj mladi par postao sinonim za uspješan brak ali i posao. Ana se brine oko organizacije salona i društvenih mreža, dok se Sead više brine oko plana i programa edukacija. Kada je u pitanju njihov sin, tu su oboje jednako angažirani. Njihov salon Hair Vision nalazi se u Tkalčićevoj 80, a svi zainteresirani mogu im se javiti i na telefon 01 778 9138.

Anu i Seada pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram gdje svakodnevno objavljuju svoje vještine s kosom.

FOTO: Dejan Tatomir

IG link: https://www.instagram.com/hairvisionzagreb/  

FB link: https://www.facebook.com/hairvisionmakeovers/


Darujemo jednu čitateljicu iz Zagreba!

Frizerski salon Hair Vision iz Zagreba daruje: Šišanje + frizura

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 28. siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Bruna Pelajić

Ne propustite

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Zanimljivosti

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. 

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version