Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Znate li što žene žele od muškaraca?

Odavno je poznata ona da žene žele više nego što im treba, a muškarci daju manje nego što bi mogli.

Odavno je poznata ona da žene žele više nego što im treba, a muškarci daju manje nego što bi mogli. Ipak kad bi žene mogle birati te u svoju plesnu karticu staviti muškarca koji ispunjava određene uvijete, po časopisu Examiner to bi bile ove vrline:

Vjernost

To je onaj osnovni uvjet koji muškarac mora ispunjavati da bi zadržao ljubav svoje bolje polovice. Također se računa i emocionalna prevara, a ni flert nije uvijek najbolje prihvatljiv.

Otvorenost

Žene u većini slučajeva moraju nagovarati dragog da progovori, da raščiste stvar. Muškarac oklijeva misleći kako bi je mogao naljutiti. Možda će se to ponekad i dogoditi, ali dugoročno gledajući, u vezi će biti manje nesporazuma.

Pažnja

Ona se mora osjećati voljena i željena. Iznenadite ju nečim ludim i romantičnim, njoj će to biti dovoljan dokaz ljubavi. Makar na trenutak.

Osjećajnost

Pokazivanje osjećaja ne znači i slabost u istom trenutku. Ponekad čak znači da je muškarac jak i siguran u sebe te će se ženi činiti kao da u njemu ima apsolutno sve.

Sigurnost

Žene su oduvijek privlačili muškarci koji su “snažan” i koji će ženu zaštititi, čvrsto zagrliti i pružiti im osjećaj sigurnosti.

Povjerenje

Povjerenje je osnovni temelj za vezu. Žena želi muškarca u kojeg ima povjerenja i zbog čijih se postupaka ne mora brinuti. Iz takvog odnosa veza može samo cvjetati.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

Oni koji se lako vrijeđaju, neka ne čitaju dalje, a oni koji se žele nasmijati, na svoj ili tuđi račun, neka uživaju...

Seks i osjećaji

Brojna su istraživanja pokušala doznati koje su najdublje seksualne želje muškaraca, a koje oni ne otkrivaju baš rado svojim partnericama.

Događanja

One su pionirke svoga doba. One su inspiracija ženama diljem svijeta.

Život u dvoje

Možda ih samo vješto skrivaju, ali budite sigurne - problemi i supermužjacima znaju priuštiti pokoju besanu noć!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.