Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Znate li već koji božićni stolnjak ćete prostrti?

Odabir stolnjaka i način na koji je stol postavljen otkriva vaš istančani ukus i smisao za lijepo, a detalji i pažnju koju ste posvetili pripremajući sve za dolazak gostiju.

Uz drage ljude i ukusnu hranu, stolnjak ponajviše doprinosi toplom ozračju blagdanskog vremena. On je baza, doslovno platno na kojemu ćete dizajnirati svoju božićnu i novogodišnju čaroliju, od njega kreće sva radost i veselje dok postavljamo stol u iščekivanju prijatelja i obitelji. Odabir stolnjaka i način na koji je stol postavljen otkriva vaš istančani ukus i smisao za lijepo, a detalji i pažnju koju ste posvetili pripremajući sve za dolazak gostiju.

Vođena tom mišlju Ivana Hađina iz Etno Motiva pripremila je božićnu kolekciju tkanih stolnjaka izražene teksture i bogatog volumena.

Stolnjak najvažnija stvar na stolu

„Kod mene je stolnjak uvijek najvažnija stvar na stolu i od njega krećem s odabirom boja i uređenjem stola. U božićnoj kolekciji želja mi bila dizajnirati stolnjake koji će biti tradicionalni, jer Božić i Nova godina jesu tradicionalni blagdani u kojima vrijeme provodimo s obitelji i prijateljima koji nam jesu poput obitelji. S druge strane, željela sam se odmaknuti od klasičnih boja i ponuditi stolnjake koji će pristajati svakom, pa i najmodernijem interijeru. Rezultat su tri kombinacije boja: mint srebrna, sivo srebrna i oliv zelena“, govori Ivana.

U mnogim domovima dobro poznati i dragi uzorci srca, u božićnoj kolekciji Etno Motiva su vrlo diskretno i decentno osuvremenjeni metalnim sjajnim nitima utkanima u tkaninu od kojih je onda božićni stolnjak ručno sašiven i dekoriran ručno izrađenim resicama.

Raznolika ponuda dimenzija

Kako se radi o maloj hrvatskoj proizvodnji, raznolika je ponuda dimenzija u kojima možete naručiti stolnjak, a ako imate dimenziju koja nije u ponudi standardnog asortimana i nju se može izraditi na upit.

„Klijentice ponekad nisu sigurne koje su dimenzije stolnjaka koji im treba. Pravilo je prilično jednostavno – izmjerite svoj stol i dodajte 20-25 cm sa sve četiri strane kako bi stolnjak lijepo padao. Primjerice, ako je vaš stol dimenzija 160×90 cm odabrat ćete stolnjak dimenzija 200×130 cm“, objašnjava Ivana, te dodaje da čak ako i ne nađete stolnjak tih dimenzija, desetak centimetra više ili manje neće biti problem.

Etno Motiv stolnjaci zasjat će i u svakoj svečanoj prigodi

Iako božićni, s obzirom na motive koji se ne vezuju isključivo za ovo blagdansko vrijeme, Etno Motiv stolnjaci zasjat će i u svakoj drugoj svečanoj prigodi. Stoga mogu biti i krasan poklon dragim osobama. Saznajte dimenzije stolova svojih mama, kćeri, sestara, baka, prijateljica, pa im poklonite kvalitetan proizvod domaće proizvodnje. Poklon od srca ne treba biti ni pretjeran ni skup, važno je da je odabran s ljubavi i pažnjom, baš kao što su s ljubavi i pažnjom izrađeni stolnjaci iz Etno Motiv božićne kolekcije.

Rok isporuke božićnih stolnjaka je 10 dana, što valja imati na umu prilikom narudžbe. Blagdansko je vrijeme blistavo, pa neka nam i stolovi budu takvi.

Saznajte kako dekorirati stol za blagdane uz nekoliko jednostavnih trikova, a više informacija o Etno Motivu i božićnoj kolekciji potražite na www.etno-motiv.hr, te na društvenim mrežema: Facebook stranici Etno Motiv i Instagram profilu @etnomotiv.

DAR ČITATELJICAMA

Darujemo jednu čitateljicu nadstolnjakom. Dimenzije su 50×140 cm. Uzorak je mint srebrna sa srčekima, tradicionalno s modernim štihom.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 17prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Kristina Begonja

Ne propustite

Moj dom

Ako vam je prva asocijacija na bambus crno vino i kola, a stariji ste od 22., vrijeme je za promjene!

Moj dom

Želite li dašak ovog godišnjeg doba unijeti u svoj prostor, u nastavku vam donosimo nekoliko ideja koje od vas ne traže financijske eskapade.

Moj dom

Pametnim izborom zidnih boja svoj ćete dom učiniti savršenim mjestom za život. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako to učiniti, odnosno s kojim...

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.