Savjeti i preporuke

3 vrste namirnica za mlađi izgled kože

Hrana koja revitalizira kožu i sprečava bore.
Prehrambene navike uvelike utječu na naš izgled. Vjerojatno više nego sve kreme i preparati kojima se trackamo ne bi li zadržali mlad izgled i postigli lijepu kožu. Evo nekoliko prijedloga namirnica koje će vam pomoći da zadržite mladoliki izgled.

1. Ljepota iz mora

Blagodati mora su izvrsne za izgled vaše kože. Cink u školjkama i masne omega 3 kiseline u ribi revitaliziraju kožu te zadržavaju kolagen. Zato navalite na plodove mora!

2. Vitaminoza

Vitamin C je izrazito bitan za kožu zato u prehranu definitivno ubacite naranče, limune i ostale agrume. Vitamin C je veliki antioksidans koji neutralizira slobodne radikale te na taj način sprečava stvaranje bora, a samim tim i starenje kože.

3. Orašasti plodovi

Nježnu i mlađu kožu možete postići povećanjem unosa orašastih plodova koji su uvelike bogati vitaminom E. Navalite na orahe, bademe, pistachio jer na taj način štitite kožu od zračenja i vremenskih nedaća. [box style=”0″] Catrice paketić čeka svoju novu vlasnicu. Pravila su jednostavna:
  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #ljepota
  2. Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil
  3. Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu, postavke na javno
  4. Tagirajte frendice
  5. Općenito, podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!
Prijave primamo do 11. siječnja, točno u podne. Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi. Dobitnica Antonija Zupčić [/box]

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Zanimljivosti

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. 

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version