Savjeti i preporuke

5 trikova za sjajnu kosu

Odgovarajuća maska, hladna voda i još nekoliko tajni istinske ljepote.
Djevojke na reklamama za šampone i regeneratore zamahuju svojim prekrasnim i sjajnim grivama, a mi mislimo kako je to sve jedna velika varka. Ipak, nekoliko je savjeta koji nam ipak mogu pomoći u misiji prema sjajnoj kosi. Možda kosa neće biti kao s reklame, ali će izgledati sjajnije i podatnije.

1. Hladna voda

Kad perete kosu pokušajte bar ju jednom isprati hladnom vodom. Stisnite zube i posebice vrhove nekoliko puta properite hladnim mlazom. Rezultat je sjajnija kosa.

2. Sušenje

Iako ponekad volite prirodno sušiti kosu jer vam naočigled izgleda bolje, zadržavanje vlage u kosi čini ju manje sjajnom. Zato nakon pranja dobro osušite kosu.



3. Ocat

Prije nanošenja regeneratora miks octa i vode nanesite na kosu. Rezultat će biti prekrasan sjaj, a miris se neće osjetiti zbog kasnijeg korištenja regeneratora.

4. Hranjiva maska

Sjaj možete postići i korištenjem maski. Najbolja je kombinacija sirovog jajeta i majoneze. Ostavite ju na kosi pola sata i poslije naravno isperite.



5. Ulje

Iako ne treba pretjerivati s uljima, prije sušenja nanesite ulje koje odgovara vašem tipu kose. Više stavite na vrhove, a manje na tjeme – kako bi spriječili pretjerano mašćenje. Nakon sušenja, kosa će biti prekrasna, sjajna i neodoljiva.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Moj dom

Sigurno u ormaru čuvate neku od najdražih haljina koju tako dugo imate, a jedna je od rijetkih koja vam još nije dosadila.

Savjeti i preporuke

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Moj dom

Danas donosimo tri zanimljiva načina na koje možemo iskoristiti ocat.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version