Trendovi

Adidasova kolekcija za žene

Vježbajte bez znojenja uz Clima 365 revolucionarnu opremu.
Iz Adidasa stiže nevjerojatna tehnologija izrade odjeće za žene – BodyMapping Technology. Funkcionira na način da tkanina prati temperaturu tijela i prianja se na mjesta na tijelu gdje se žena najviše znoji. Na taj način odjeća pruža maksimalnu ugodu dok vježbate.

U suradnji sa Sveučilištem Loughborough, Adidasov tim mjerio je znojenje i temperaturu tijela kod muškaraca i žena. Uvidjeli su velike razlike između spolova tijekom vježbanja te zaključili da se tijela različito hlade i zagrijavaju pa im naravno treba različita odjeća. Adidas je prvi brand koji je posvetio pozornost ljudskom tijelu u vježbanju i napravio kolekciju Clima 365.



Žene se naime najviše znoje na leđima i ispod grudiju, pa je Adidas kolekcija koncipirana s naglaskom na te dijelove tijela. Olakšava provođenje topline i osigurava optimalne performanse 365 dana u godini.

Oprema se sastoji od plave majice, bijelog uskog topića i crnih tajica. Sva tri proizvoda su napravljena tako da sprečavaju akumuliranje znojenja.

Oprema je dio nadolazeće ženske kolekcije proljeće/ljeto 2010., iako se već u prosincu prošle godine mogla naći u maloprodaji. Cijena ugodnog vježbanja, tj. Clima 365 kolekcije se kreće od 35 do 70 eura, ovisno što točno želite.
 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Drama Queen

Tada sam mislila kako me cijeli svijet gleda i vrišti da sam kurvetina. A što ćeš, neugodnjak!

Budi fit

Kada bi postojala tableta koja bi imala isti učinak kao i tjelovježba, biste li je uzimali ili biste ipak odradili svoju dnevnu dozu rekreacije?...

Moj dom

IKEA predstavlja DAJLIEN, limitiranu kolekciju za vježbanje kod kuće s 19 svestranih proizvoda koji omogućuju ljudima da se više kreću u svakodnevnom životu te...

Budi fit

Na tu temu smo razgovarali i s našim fitness trenerom i promotorom zdravog života, Marijem Valentićem...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version