Beauty report

Alge – izvor zdravlja i mladosti kože

Dočekajte proljeće bez celulita!
O algama kao hrani budućnosti već smo čuli, no zbog njihovog vrlo specifičnog i intenzivnog okusa, mnogi odustanu od njihove konzumacije. Srećom, svu hranjivost algi može iskoristiti i vaša koža. A ukoliko ste pobornik zdravog života i brinu vas sve češći napisi o štetnosti pojedinih kozmetičkih sastojaka, možete biti sigurni da alge rastu isključivo u čistom moru bez pesticida, gdje upijaju svu blagodat morske vode.

Posebnim tretmanima umatanja u maske od algi, koža upija koktel mineralnih soli, aminokiselina, vitamina i minerala u tragovima. Budući da morska voda i tjelesna plazma dijele sličan kemijski sastav omogućeno je savršeno djelovanje aktivnih sastojaka na našu kožu. Mineralne soli algi na prirodan način stimuliraju metabolizam, potiču cirkulaciju i na prirodan način se rješavaju masnog tkiva nakupljenog u stanicama.

Alge su također deset puta bogatije mineralima u tragovima od bilo koje druge biljke koja raste na zemlji. Idealan omjer minerala u tragovima čini kožu zdravom, sjajnom i glatkom.

Ovim se tretmanom iz organizma uklanjaju toksini, regulira se metabolizam te dolazi do uspostave hormonalne ravnoteže, što rezultira zdravljem kože i dobrom energijom koja dolazi direktno iz mora.

Posebna proljetna ponuda

Proljeće je blizu, pa za ožujak Aristos Wellness & Spa nudi posebnu pogodnost tretmanima obnove kože i rješavanja nakupljenih masnih naslaga.

Tako ćete u tretmanu Algae Body Wrap koji potiče remineralizaciju, detoksikaciju i oblikovanje te razbijanje tvrdokornog celulita uz pomoć mikroniziranih morskih algi, moći uživati već za 150 kn. Ukoliko se odlučite za cijeli paket od 10 tretmana, Aristos Vam poklanja anticelulitnu masažu i spa zonu gratis.

Ova prekrasna wellness & spa oaza nalazi se u Hotelu Aristos, u južnom dijelu Zagreba. Hotel je izvrsno prometno pozicioniran što mu omogućuje laganu dostupnost iz svih smjerova, a dolaskom na wellness & spa tretmane ne morate brinuti o tome gdje ćete parkirati svoje vozilo, jer svi posjetitelji imaju besplatni parking.

OSVOJI TRETMAN ALGAMA

Aristos Wellness & Spa i She.hr pripremaju vas za proljeće i poklanjaju 5 tretmana Algae Body Wrap.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri pošaljite nam odgovor na pitanje:
Koja je promotivna "proljetna" cijena tretmana Algae Body Wrap?

Vaše odgovore šaljite nam na mail marketing@mmreza.hr, s naslovom poruke ALGE, a u mailu obavezno navedite svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela.
Nagradna igra traje do 10. ožujka kada ćemo i objaviti sretne dobitnike.

Čitajte She.hr i igrajte se s nama svaki dan!

Drage naše,

u tretmanu algama Algae Body Wrap, uživati će: Azra Imširović, Anna-Maria Maloseja, Ines Srdelić, Jadranka Lezaić i Jana Čunčić.
Čestitamo dobitnicama. Informaciju o tretmanu dobiti će na mail.

Vaš She.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version