Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Alge – izvor zdravlja i mladosti kože

Dočekajte proljeće bez celulita!

O algama kao hrani budućnosti već smo čuli, no zbog njihovog vrlo specifičnog i intenzivnog okusa, mnogi odustanu od njihove konzumacije. Srećom, svu hranjivost algi može iskoristiti i vaša koža. A ukoliko ste pobornik zdravog života i brinu vas sve češći napisi o štetnosti pojedinih kozmetičkih sastojaka, možete biti sigurni da alge rastu isključivo u čistom moru bez pesticida, gdje upijaju svu blagodat morske vode.

Posebnim tretmanima umatanja u maske od algi, koža upija koktel mineralnih soli, aminokiselina, vitamina i minerala u tragovima. Budući da morska voda i tjelesna plazma dijele sličan kemijski sastav omogućeno je savršeno djelovanje aktivnih sastojaka na našu kožu. Mineralne soli algi na prirodan način stimuliraju metabolizam, potiču cirkulaciju i na prirodan način se rješavaju masnog tkiva nakupljenog u stanicama.

Alge su također deset puta bogatije mineralima u tragovima od bilo koje druge biljke koja raste na zemlji. Idealan omjer minerala u tragovima čini kožu zdravom, sjajnom i glatkom.

Ovim se tretmanom iz organizma uklanjaju toksini, regulira se metabolizam te dolazi do uspostave hormonalne ravnoteže, što rezultira zdravljem kože i dobrom energijom koja dolazi direktno iz mora.

Posebna proljetna ponuda

Proljeće je blizu, pa za ožujak Aristos Wellness & Spa nudi posebnu pogodnost tretmanima obnove kože i rješavanja nakupljenih masnih naslaga.

Tako ćete u tretmanu Algae Body Wrap koji potiče remineralizaciju, detoksikaciju i oblikovanje te razbijanje tvrdokornog celulita uz pomoć mikroniziranih morskih algi, moći uživati već za 150 kn. Ukoliko se odlučite za cijeli paket od 10 tretmana, Aristos Vam poklanja anticelulitnu masažu i spa zonu gratis.

Ova prekrasna wellness & spa oaza nalazi se u Hotelu Aristos, u južnom dijelu Zagreba. Hotel je izvrsno prometno pozicioniran što mu omogućuje laganu dostupnost iz svih smjerova, a dolaskom na wellness & spa tretmane ne morate brinuti o tome gdje ćete parkirati svoje vozilo, jer svi posjetitelji imaju besplatni parking.

OSVOJI TRETMAN ALGAMA

Aristos Wellness & Spa i She.hr pripremaju vas za proljeće i poklanjaju 5 tretmana Algae Body Wrap.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri pošaljite nam odgovor na pitanje:
Koja je promotivna "proljetna" cijena tretmana Algae Body Wrap?

Vaše odgovore šaljite nam na mail [email protected], s naslovom poruke ALGE, a u mailu obavezno navedite svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela.
Nagradna igra traje do 10. ožujka kada ćemo i objaviti sretne dobitnike.

Čitajte She.hr i igrajte se s nama svaki dan!

Drage naše,

u tretmanu algama Algae Body Wrap, uživati će: Azra Imširović, Anna-Maria Maloseja, Ines Srdelić, Jadranka Lezaić i Jana Čunčić.
Čestitamo dobitnicama. Informaciju o tretmanu dobiti će na mail.

Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Problem osjetljive i reaktivne kože u posljednjem desetljeću dramatično je porastao pa oko 60% žena i 50% muškaraca izjavljuje da ima osjetljivu kožu. 

Savjeti i preporuke

Kako prolaze godine, šteta koju je naša koža pretrpjela akumulira se i postaje vidljiva.

Savjeti i preporuke

Biology hyalu serum 3u1 sastoji se od 9 sastojaka, a formuliran je s ciljem hidracije i uravnoteženja dehidrirane fragilne kože.

Darivanje

Hranjiva obnova kose izložene suncu, soli, pjesku i kloru.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.