Budi fit

Ambre Solaire – saveznik na plaži

Obogaćena Garnierova linija za zaštitu od sunca.
I ove godine Garnier donosi novosti u proizvodima za zaštitu od sunca. Linija Garnier Ambre Solaire upotpunjena je s tri dodatna proizvoda koji će još povećati ionako veliki izbor iz linije za zaštitu od sunca: ulje u spreju ZF 10 i ZF 20 te mlijeko Light & Silky ZF 10.

Ova linija za zaštitu od sunca rezultat je dugogodišnje tradicije i iskustva te modernog i inovativnog pristupa. Patentirani sustav filtera Mexoryl SX osigurava učinkovitu zaštitu protiv UVA i UVB zraka te sprječava oštećenja kože i njezino prerano starenje koje nastaje zbog izlaganja sunčevoj svjetlosti. Svi Ambre Solaire proizvodi sadrže vitamin E koji osvježuje i vlaži kožu.

Cjelokupna linija sastoji se od sljedećih proizvoda:

1. Mlijeko ZF 6, ZF 20, ZF 50, Light & Silky ZF 15, Light & Silky ZF 30 i Light & Silky ZF 10

Mlijeko pruža savršenu kombinaciju zaštite i vlaženja za one koji daju prednost uporabi mlijeka odnosno tradicionalnoj zaštiti. Neljepljiva, nemasna formula koja se upija u trenu, hidratizira i štiti kožu. Hidratantan kompleks na osnovi vitamina E održava potrebnu razinu vlažnosti kože tijekom sunčanja. Specijalna novost ove godine je mlijeko Light & Silky SPF 10 – lagano kao pero i glatko kao svila – za još veći osjećaj ugode a pritom i s laganom zaštitom od sunca.

Cijene proizvoda kreću se od 47,90 do 80,90 kn (mlijeko ZF 6 – 47,90 kn, mlijeko ZF 20 – 61,90 kn, mlijeko ZF 50 – 80,90 kn, Light & Silky ZF 10 – 54,90 kn, Light & Silky ZF 15 – 59,90 kn, Light & Silky ZF 30 – 69,90 kn).

2. Clear Protect sprej (ZF 10, ZF 20)

Revolucionarna 100% prozirna zaštita brzo se nanosi, upija se u trenu i ne ostavlja bijele tragove. Idealna je za sve one koji nisu poklonici zaštite od sunca. Fotostabilan sustav filtera Mexoryl SX pruža djelotvornu zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka koji uzrokuju opekline i prerano starenje kože. Cijena spreja nižeg faktora je 54,90 kn, a višeg 64,90 kn.

3. Losion u spreju ZF 15

Losion pruža djelotvornu zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka, cijena mu je 62,90 kn.

4. Zaštita za djecu (sprej ZF 30+ i mlijeko ZF 50+)

Djelotvorna zaštita osjetljive dječje kože od UVA i UVB zraka, pomaže u održavanju prirodne razine vlažnosti kože. Patentirani fotostabilni filter sistem sa sastojkom Mexoplex pruža učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka. Proizvodi su inovativni i praktični – otporni na vodu i pijesak a zaštitu dječje kože jednostavno pretvaraju u dječju igru. Cijena spreja je 81,90 kn a mlijeka 85,90 kn.

4. Ulje (kokos ulje i ulje u spreju ZF 10 i ZF 20)

Ovi proizvodi osiguravaju tri puta više anti-UVB zaštite i dva puta više anti-UVA zaštite. Formula je obogaćena i vitaminom E koji ima antioksidativna svojstva. Ova vodootporna ulja za sunčanje koja tradicionalno vole "ljubitelji" sunčanja ima izvrsnu hranjivu formulu obogaćenu karite maslacem. To koži daje nedostižan sjaj i mekoću. Ulje jantarne boje čini kožu ljepšu i sjajnijom. Obogaćeno hranjivim karite maslacem, zaglađuje i omekšava kožu te joj daje svilenkast izgled i optimalnu preplanulost. Koža je dobro zaštićena, preplanula boja je izrazitija, ljepša i dugotrajnija.



Cijena kokos ulja je 49,90 kn, ulja u spreju niže zaštite 59,10 kn,  a više 66,90 kn.

5. Mlijeko i losion nakon sunčanja za preplanuli ten


Osvježavajuća njega s ekstraktom aloe vere, obogaćenom vitaminima i mineralima, koji štite i umiruju kožu, za sve tipove kože nakon izlaganja suncu. Trenutačno umiruje kožu tijekom 12 sati poslije sunčanja. Koža postaje meka i elastična, bez neugodnog osjećaja peckanja i zategnutost. Nemasna, neljepljiva tekstura upija se u trenu ostavljajući ugodan miris na koži. Losion nakon sunčanja za preplanuli ten obogaćen glicerolom i vitaminom E hidratizira kožu. Rezultat je mekana i nježna koža, koja djeluje sjajnije. Cijena proizvoda je 43,90 kn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version