Predstavljamo

Batiste predstavlja svoj drugi “Try it Dry” show

Poznati britanski brand Batiste održat će drugi “try it Dry” show

Kako u 5 minuta napraviti trendy frizuru i kakve će se frizure nositi ovog ljeta  saznajte na drugom “try it Dry” show-u. Prepustite se rukama profesionalne stilistice i osvježite svoju kosu.

Poznati britanski brand Batiste održat će svoj drugi “Try it Dry” hair show koji će se održati od 22. do 14.05.2015 u WEATGATE Shopping Cityu u drogeriji BIPA.

Na modelima različitog tipa i boje kose profesionalna stilistica će svakodnevno  od 17 do 21 sat demonstrirati kako u samo 5 minuta nečistu kosu transformirati u atraktivnu modernu frizuru. Ovom prilikom i same posjetiteljice dobit će mogućnost da im kosa zasja u punom sjaju i poprimi drugačiju formu  i puni volumen, dovoljno je u BIPA drogeriji kupiti jedan primjerak Batiste šampona za suho pranje. Osim nove frizure kupci Batiste-a tijekom “Try it Dry” showa na poklon će dobiti i 50 ml šampona za suho pranje.

Batiste profesionalci – XXL, Blush, Dark & Deep Brown i Cherry pokazat će kako kosa u svakoj prilici može izgledati lijepo, bez nužnog odlaska frizeru. Zainteresiranima će također biti predstavljeni noviteti i svjetski trendovi  u uređivanju kose, a stilistica će posjetiteljima biti na raspolaganju sa savjetima za zdravu i lijepu kosu.

Kosa je dodatak koji se nosi svaki dan, stoga je preporučljivo da se o njoj brinemo i učinimo ju što ljepšom, poručuju iz Batiste-a. Posjetite drugi “Try it Dry” show, uljepšajte svoju kosu i saznajte zašto je baš Batiste na mnogim svjetskim listama top proizvoda za njegu kose proglašen “must have” artiklom za uljepšavanje kose.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Zaista sam dugo bila u potrazi za dobrim proizvodima. Isprobala sam ih jako puno, od najjeftinijih do onih skupljih pa i najskupljih.

Beauty report

Kinin i organski runolist kosi vraćaju snagu i vitalnost te pomažu potaknuti rast kose.

Beauty report

K18 Hair donio je za sobom pravu beauty revoluciju, koja je pomela čitavu planetu, pa tako i Hrvatsku, gdje je stigao krajem lipnja ove...

Beauty report

APIVITA, grčki brend prirodne kozmetike u svojem je bogatom asortimanu proizvoda poseban naglasak stavila na njegu kose.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version