Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Batiste predstavlja svoj drugi “Try it Dry” show

Poznati britanski brand Batiste održat će drugi “try it Dry” show

Kako u 5 minuta napraviti trendy frizuru i kakve će se frizure nositi ovog ljeta  saznajte na drugom “try it Dry” show-u. Prepustite se rukama profesionalne stilistice i osvježite svoju kosu.

Poznati britanski brand Batiste održat će svoj drugi “Try it Dry” hair show koji će se održati od 22. do 14.05.2015 u WEATGATE Shopping Cityu u drogeriji BIPA.

Na modelima različitog tipa i boje kose profesionalna stilistica će svakodnevno  od 17 do 21 sat demonstrirati kako u samo 5 minuta nečistu kosu transformirati u atraktivnu modernu frizuru. Ovom prilikom i same posjetiteljice dobit će mogućnost da im kosa zasja u punom sjaju i poprimi drugačiju formu  i puni volumen, dovoljno je u BIPA drogeriji kupiti jedan primjerak Batiste šampona za suho pranje. Osim nove frizure kupci Batiste-a tijekom “Try it Dry” showa na poklon će dobiti i 50 ml šampona za suho pranje.

batiste

Batiste profesionalci – XXL, Blush, Dark & Deep Brown i Cherry pokazat će kako kosa u svakoj prilici može izgledati lijepo, bez nužnog odlaska frizeru. Zainteresiranima će također biti predstavljeni noviteti i svjetski trendovi  u uređivanju kose, a stilistica će posjetiteljima biti na raspolaganju sa savjetima za zdravu i lijepu kosu.

Kosa je dodatak koji se nosi svaki dan, stoga je preporučljivo da se o njoj brinemo i učinimo ju što ljepšom, poručuju iz Batiste-a. Posjetite drugi “Try it Dry” show, uljepšajte svoju kosu i saznajte zašto je baš Batiste na mnogim svjetskim listama top proizvoda za njegu kose proglašen “must have” artiklom za uljepšavanje kose.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Zaista sam dugo bila u potrazi za dobrim proizvodima. Isprobala sam ih jako puno, od najjeftinijih do onih skupljih pa i najskupljih.

Beauty report

Kinin i organski runolist kosi vraćaju snagu i vitalnost te pomažu potaknuti rast kose.

Beauty report

K18 Hair donio je za sobom pravu beauty revoluciju, koja je pomela čitavu planetu, pa tako i Hrvatsku, gdje je stigao krajem lipnja ove...

Beauty report

APIVITA, grčki brend prirodne kozmetike u svojem je bogatom asortimanu proizvoda poseban naglasak stavila na njegu kose.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.