Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

b.Aktiv LGG Super Smoothie sa spirulinom – novi hit iz Dukata

b.Aktiv LGG Super Smoothie sa spirulinom novi je član obitelji prve linije mliječnih smoothieja sa supersastojcima u Hrvatskoj.

b.Aktiv LGG Super Smoothie sa spirulinom novi je član obitelji prve linije mliječnih smoothieja sa supersastojcima u Hrvatskoj.

Zvijezda  novog Super Smoothieja je spirulina, alga specifične plavo-zelene boje bogata proteinima, mineralima i vitaminima koju odlikuju i moćna andioksidacijska i protuupalna svojstva. Upravo je stoga spirulina svrstana u kategoriju superhrane te je jedan od najpopularnijih dodataka prehrani u svijetu.

Predstavljanjem još jednog Super Smoothieja Dukat nastavlja s razvojem svoje ponude smoothieja s dodatkom superhrane čime nudi inovativnu kombinaciju najpopularnijeg funkcionalnog jogurta za imunitet na tržištu, komadića jabuke, breskve i limete te čak dvije supernamirnice – spiruline i kurkume.

Povratak u rutinu nakon ljeta idealno je razdoblje za uvođenje nutritivno bogatih namirnica u svakodnevne rituale kako bi se tijelo i duh dobro pripremili za nadolazeću jesen i hladnije dane. Upravo je zato novi Super Smoothie sa spirulinom i voćem pravi izbor jer sadrži visokovrijednu kulturu LGG®, vitamin B6 koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te antioksidans vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

b.Aktiv™ LGG® Super Smoothie sa spirulinom, jabukom, breskvom, limetom i kurkumom dostupan je na policama trgovina po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 10,49 kuna, a možete ga pronaći i na dukatshop.hr uz već dostupne Super Smoothie kurkumu i Super Smoothie matchu.

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.