Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Ljetna Naturala Life: Online izdanje čitajte besplatno, a tiskanu verziju nabavite na kioscima Tiska

A tko više voli osjetiti papir pod prstima, Naturala Life magazin može pronaći na prodajnim mjestima Tiska, u specijaliziranim dm-trgovinama i nekim specijaliziranim trgovinama po pojedinačnoj cijeni od 28 kuna.

Autentičnost – naizgled još jedna riječ iz hrvatskoga rječnika, ali u stvarnosti puno više od toga. To je riječ nad kojom se zamisliš i kreneš preispitivati vlastite odluke i poteze kako bi otkrio svoje pravo, jedinstveno ‘ja’. No kako biti 100% svoj i živjeti svoju istinu, a pritom održati poslovne i privatne kontakte koji su također važni? Kako ostati dosljedan sebi ako su vam želje i mogućnosti dva svijeta različita? Kako biti vjeran sebi, a istovremeno i drugima?

Put do autentičnosti je dug, ali nije nedokučiv, a izdavačka kuća Nativa Media je to i dokazala. Naime, nakon 12 brojeva luksuznog glossy lifestyle magazina Naturala Life u isključivo papirnatom obliku, sretan 13. će se moći čitati online potpuno besplatno, a tiskano izdanje i dalje kupiti na kioscima i drugim prodajnim mjestima. Ovim si je potezom Naturala Life osigurala epitet autentičnosti i postala prvi magazin kojeg je odmah po izlasku moguće čitati besplatno – putem mobilnih uređaja, laptopa, iPada, tableta…

 

A tko više voli osjetiti papir pod prstima, Naturala Life magazin može pronaći na prodajnim mjestima Tiska, u specijaliziranim dm-trgovinama i nekim specijaliziranim trgovinama po pojedinačnoj cijeni od 28 kuna. Popis svih prodajnih mjesta potražite na www.naturala.hr/naturala-life. Za sve one koji si žele priuštiti maksimalan komfor, tu je godišnja pretplata od 4 tiskana primjerka, po cijeni od 99 kn (PDV uključen), a koju možete naručiti na [email protected].

I zato – udobno se smjestite i krenite u otkrivanje vrtloga autentičnosti i priča koje će vas uvjeriti kako nema ničeg boljeg od toga. Upoznajte lice s naslovnice, Kristinu Kuzmič, koja će vas oduševiti i inspirirati, Rianu Petanjek koja sama sa svojim Harley Davidsonom otkriva i najopasnije kutke planeta, glumca Dušana Bućana koji je na konjima dojahao do Crnoga mora i Irenu Jurjević koja se priprema plesati salsu na Kubi.

Zaronite u najoriginalniju priču o ljubavi oko svijeta koju vam donosi bračni par Rostuhar i opustite se uz Dnevnu dozu biljaka, zeleni projekt s potpisom Tomislava Štrkalja i Leona Božića. Otkrijte skrivene plaže na kojima vas nitko neće pronaći ovoga ljeta i kuhajte zajedno s genijalnom Editom Šimić, autoricom bloga Kuzivancija.com. A što vam još kriju svježe stranice nove Naturale Life, otkrijte sami – bilo u digitalnom ili u papirnatom obliku.

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.