Celebrity

Beyonceina sestra pretukla Jay Z-a

Solange izgubila kontrolu, a Beyonce se nije petljala

Nakon prošlotjednog after partyja Met Gale u New Yorku, Beyonce, Jay Z i Solange skupa su izašli iz Standard Hotela na crveni tepih, kao da se prije nekoliko minuta nije dogodio okršaj, koji je tek sada otkriven javnosti zahvaljujući snimci nadzorne kamere u liftu.

Razlog zašto je 27-godišnja sestra Beyonce, prvo verbalno, a zatim i fizički napala svog šogora, nije poznat. Okršaju u liftu prisustvovala je Beyonce koja se nije baš uplitala u svađu najmilijih, već je samo mirno gledala ispred sebe dok je tjelohranitelj obuzdavao njezinu sestru.

Solange je mahnito lamatala rukama prema Jay-Z-u i tukla ga torbicom, ali i nogama. Jay-Z ju je samo u jednom trenutku uhvatio za nogu, no nije joj namjeravao vratiti već se stalno povlačio od nje. Iako je tjelohranitelj u jednom trenutku zaustavio lift kako bi se bijesna Solange smirila, do izlaska iz lifta strasti se nisu smirile.

Unfortunately your browser does not support IFrames." alt="">

Kad su izašli na crveni tepih, Beyonce se smiješila novinarima, no nisu svi ušli u isti automobil – Beyonce i njezina sestra ušle su u jedan, dok je tjelohranitelj otpratio Jay-Z-a do drugog.

Kao što smo i prije spomenuli; još se nije otkrilo što je toliko razljutilo Solange, ali čini se da se radi o ozbiljnom problemu jer je s bračnim parom raskrstila preko društvenih mreža. Obrisala je većinu slika svoje slavne sestre i njezinog supruga na svom Instagramu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Duh i tijelo

Slušati nije lako. Kako bismo zaista čuli neku osobu moramo to htjeti, ali i znati.

Drama Queen

I onda kažu da su žene tračerice, osvetoljubive i da se mogu danima svađati!?

Život u dvoje

U nastavku vam otkrivamo pet pravila kvalitetne partnerske svađe.

Horoskop

Ako vjerujete astrolozima, evo što kažu; koji to horoskopski znakovi najteže opraštaju.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version