Beyonceina sestra pretukla Jay Z-a

Nakon prošlotjednog after partyja Met Gale u New Yorku, Beyonce, Jay Z i Solange skupa su izašli iz Standard Hotela na crveni tepih, kao da se prije nekoliko minuta nije dogodio okršaj, koji je tek sada otkriven javnosti zahvaljujući snimci nadzorne kamere u liftu.

Razlog zašto je 27-godišnja sestra Beyonce, prvo verbalno, a zatim i fizički napala svog šogora, nije poznat. Okršaju u liftu prisustvovala je Beyonce koja se nije baš uplitala u svađu najmilijih, već je samo mirno gledala ispred sebe dok je tjelohranitelj obuzdavao njezinu sestru.

Solange je mahnito lamatala rukama prema Jay-Z-u i tukla ga torbicom, ali i nogama. Jay-Z ju je samo u jednom trenutku uhvatio za nogu, no nije joj namjeravao vratiti već se stalno povlačio od nje. Iako je tjelohranitelj u jednom trenutku zaustavio lift kako bi se bijesna Solange smirila, do izlaska iz lifta strasti se nisu smirile.

Kad su izašli na crveni tepih, Beyonce se smiješila novinarima, no nisu svi ušli u isti automobil – Beyonce i njezina sestra ušle su u jedan, dok je tjelohranitelj otpratio Jay-Z-a do drugog.

Kao što smo i prije spomenuli; još se nije otkrilo što je toliko razljutilo Solange, ali čini se da se radi o ozbiljnom problemu jer je s bračnim parom raskrstila preko društvenih mreža. Obrisala je većinu slika svoje slavne sestre i njezinog supruga na svom Instagramu.