Trendovi

Brooks tenisice za sretno trčanje

Prestižna marka pod sloganom "Run Happy", prati razne utrke.
Cilj branda Brooks uvijek je bio ići prema naprijed i pritom se dobro zabavljati. Upravo to se dogodilo nakon uspješnog lansiranja ove prestižne marke tenisica za trčanje. Brooks Team pratio je razne utrke, od Savskog polumaratona, Zagorje i Istra Trekka, crossa u Maksimiru i Ribnjaku pa sve do Riječkog polumaratona.

Team je popratio i humanitarnu utrku na Bundeku u sklopu koje se prikupilo gotovo 15.000 kuna pomoći za stradale od tsunamija u Japanu.



Slogan Run Happy pokazao se kao pun pogodak. Za neke je to bio osjećaj slobode, za neke ovisnost o trčanju, a za neke Forrest Gump sindrom.

Već u prvoj polovici ove godine brojni rekreativci, ali i profesionalni sportaši u Hrvatskoj i sami su se uvjerili da taj slogan nije samo mrtvo slovo na papiru i priključili se klubu sretnih vlasnika sve popularnijih Brooksica.



Postanite fan Brooks Croatia na društvenoj mreži Facebook i očekujte brojne pogodnosti, a nakon toga otrčite do najbliže prodavaonice Intersporta po svoje tenisice.  Profesionalni sportaši i ozbiljniji rekreativci s Brooksom će se susretati i dalje na utrkama koje Brooks i prijateljski brend Enervit potpomažu tijekom cijele godine.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Tenisice su odavno postale osnova ženskih ormara, nudeći udobnost za svakodnevno nošenje i stil koji se uklapa u brojne kombinacije.

Trendovi

Od salonki na visoku petu, preko gležnjača do ležernih tenisica: uz ove klasike uvijek ćete imati prave cipele.

Duh i tijelo

Sjedite više od pola dana, i na poslu i doma. Nemate vremena za rekreaciju pa vaš organizam zbog toga pati: tromi ste, blijedi i...

Duh i tijelo

Koje tenisice za ljeto izabrati kako bismo uživali u potpunom komforu u vruće dane, a uz to ponovno definirali svoj stajling?

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version