Brooks tenisice za sretno trčanje

Cilj branda Brooks uvijek je bio ići prema naprijed i pritom se dobro zabavljati. Upravo to se dogodilo nakon uspješnog lansiranja ove prestižne marke tenisica za trčanje. Brooks Team pratio je razne utrke, od Savskog polumaratona, Zagorje i Istra Trekka, crossa u Maksimiru i Ribnjaku pa sve do Riječkog polumaratona.

Team je popratio i humanitarnu utrku na Bundeku u sklopu koje se prikupilo gotovo 15.000 kuna pomoći za stradale od tsunamija u Japanu.

Slogan Run Happy pokazao se kao pun pogodak. Za neke je to bio osjećaj slobode, za neke ovisnost o trčanju, a za neke Forrest Gump sindrom.

Već u prvoj polovici ove godine brojni rekreativci, ali i profesionalni sportaši u Hrvatskoj i sami su se uvjerili da taj slogan nije samo mrtvo slovo na papiru i priključili se klubu sretnih vlasnika sve popularnijih Brooksica.

Postanite fan Brooks Croatia na društvenoj mreži Facebook i očekujte brojne pogodnosti, a nakon toga otrčite do najbliže prodavaonice Intersporta po svoje tenisice.  Profesionalni sportaši i ozbiljniji rekreativci s Brooksom će se susretati i dalje na utrkama koje Brooks i prijateljski brend Enervit potpomažu tijekom cijele godine.