Trendovi

Burberry store u Zagrebu

Britanski brand proslavio otvorenje svog prvog dućana u Hrvatskoj.
Burberry je u svom dućanu u zagrebačkom Centru Kaptol održao događaj kako bi proslavio otvaranje svojeg prvog dućana u Hrvatskoj.

Večernjem događaju otvaranja u Burberry dućanu nazočilo je preko 300 uzvanika među kojima su bili Kristina Šalinović, Marko Banjavčić, Judita Franković, Duško Modrinić i Ivana Roščić koji su nosili Burberry odjeću te Anica Kovač, Ivan Alduk, Anamarija Asanović, Dubravko Šimenc, Ivana Vrdoljak Vanna, Nikolina Pišek, Snježana Mehun, Nenad Korkut, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Edita Misirić, Mislav Čavajda, Marija Husar Rimac, Tatjana Jurić, Maja Šuput, Marko Grubnić i mnogi drugi.



Britanski DJ Stuart Bevan uživo je puštao DJ setove na samom događaju.

Dućan od 300 kvadratnih metara otvoren je u listopadu i odražava Burberry koncept dizajn dućana osmišljen od strane kreativnog direktora Burberry-a Christophera Baileya, prema kojem se u prodajnom prostoru koriste britanski materijali i teme te sadrži flat screen video ekrane na kojima se prikazuje digitalni sadržaj Burberry-a.



Burberry je osnovan 1856. godine, ima sjedište u Londonu i član je FTSE 100.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version