Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Burberry store u Zagrebu

Britanski brand proslavio otvorenje svog prvog dućana u Hrvatskoj.

Burberry je u svom dućanu u zagrebačkom Centru Kaptol održao događaj kako bi proslavio otvaranje svojeg prvog dućana u Hrvatskoj.

Večernjem događaju otvaranja u Burberry dućanu nazočilo je preko 300 uzvanika među kojima su bili Kristina Šalinović, Marko Banjavčić, Judita Franković, Duško Modrinić i Ivana Roščić koji su nosili Burberry odjeću te Anica Kovač, Ivan Alduk, Anamarija Asanović, Dubravko Šimenc, Ivana Vrdoljak Vanna, Nikolina Pišek, Snježana Mehun, Nenad Korkut, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Edita Misirić, Mislav Čavajda, Marija Husar Rimac, Tatjana Jurić, Maja Šuput, Marko Grubnić i mnogi drugi.Britanski DJ Stuart Bevan uživo je puštao DJ setove na samom događaju.

Dućan od 300 kvadratnih metara otvoren je u listopadu i odražava Burberry koncept dizajn dućana osmišljen od strane kreativnog direktora Burberry-a Christophera Baileya, prema kojem se u prodajnom prostoru koriste britanski materijali i teme te sadrži flat screen video ekrane na kojima se prikazuje digitalni sadržaj Burberry-a.Burberry je osnovan 1856. godine, ima sjedište u Londonu i član je FTSE 100.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Cipele na visoku petu neće biti problem nositi vani ako ste ih prije prvog nošenja doma dobro razgazili.

Fashion report

Centar Kaptol bio je jedna od poznatih NEBO lokacija na koje se modna kuća ponovno vraća nakon velikog preuređenja.

S modne piste

Kiša za doručak, sunce za kraj dana. Ekstravagancija i poznati, kozmopolitski ugođaj prijestolnice mode, Milana. Sve je to poveznica s novom kolekcijom „Dare to...

Fashion report

Bez obzira na trendove i sezonu, jedna od stvari koja nikada ne izlazi iz mode je majica s printom koja se lako može uklopiti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.