Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Burberry store u Zagrebu

Britanski brand proslavio otvorenje svog prvog dućana u Hrvatskoj.

Burberry je u svom dućanu u zagrebačkom Centru Kaptol održao događaj kako bi proslavio otvaranje svojeg prvog dućana u Hrvatskoj.

Večernjem događaju otvaranja u Burberry dućanu nazočilo je preko 300 uzvanika među kojima su bili Kristina Šalinović, Marko Banjavčić, Judita Franković, Duško Modrinić i Ivana Roščić koji su nosili Burberry odjeću te Anica Kovač, Ivan Alduk, Anamarija Asanović, Dubravko Šimenc, Ivana Vrdoljak Vanna, Nikolina Pišek, Snježana Mehun, Nenad Korkut, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Edita Misirić, Mislav Čavajda, Marija Husar Rimac, Tatjana Jurić, Maja Šuput, Marko Grubnić i mnogi drugi.Britanski DJ Stuart Bevan uživo je puštao DJ setove na samom događaju.

Dućan od 300 kvadratnih metara otvoren je u listopadu i odražava Burberry koncept dizajn dućana osmišljen od strane kreativnog direktora Burberry-a Christophera Baileya, prema kojem se u prodajnom prostoru koriste britanski materijali i teme te sadrži flat screen video ekrane na kojima se prikazuje digitalni sadržaj Burberry-a.Burberry je osnovan 1856. godine, ima sjedište u Londonu i član je FTSE 100.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Elizabeth Arden nastavlja put inovacija sa sljedećom generacijom retinola i lansiranjem Retinol + HPR Rapid Skin Renewing Water Cream.

Fashion report

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Fashion report

Nakon što je ovaj mjesec njezin Lei Lou dizajn objavljen u kultnom September Issueu američkog i britanskog izdanja Voguea, priznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović...

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.