Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Burberry store u Zagrebu

Britanski brand proslavio otvorenje svog prvog dućana u Hrvatskoj.

Burberry je u svom dućanu u zagrebačkom Centru Kaptol održao događaj kako bi proslavio otvaranje svojeg prvog dućana u Hrvatskoj.

Večernjem događaju otvaranja u Burberry dućanu nazočilo je preko 300 uzvanika među kojima su bili Kristina Šalinović, Marko Banjavčić, Judita Franković, Duško Modrinić i Ivana Roščić koji su nosili Burberry odjeću te Anica Kovač, Ivan Alduk, Anamarija Asanović, Dubravko Šimenc, Ivana Vrdoljak Vanna, Nikolina Pišek, Snježana Mehun, Nenad Korkut, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Edita Misirić, Mislav Čavajda, Marija Husar Rimac, Tatjana Jurić, Maja Šuput, Marko Grubnić i mnogi drugi.Britanski DJ Stuart Bevan uživo je puštao DJ setove na samom događaju.

Dućan od 300 kvadratnih metara otvoren je u listopadu i odražava Burberry koncept dizajn dućana osmišljen od strane kreativnog direktora Burberry-a Christophera Baileya, prema kojem se u prodajnom prostoru koriste britanski materijali i teme te sadrži flat screen video ekrane na kojima se prikazuje digitalni sadržaj Burberry-a.Burberry je osnovan 1856. godine, ima sjedište u Londonu i član je FTSE 100.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Limitirana kolekcija naglašava unutarnji osjećaj snage, slobode i ravnopravnosti žena

Fashion report

Tijekom hladnijih dana, često se odlučujemo za nošenje boja tamnijih tonova kao što su crna, tamnoplava, siva, bordo i smeđa.

Fashion report

Već s prvim jesenskim kišama koje se slijevaju niz ulicu, u potrazi smo za onim parom obuće koji može pomoći da noge ostanu suhe.

Trendovi

Talijanski brend Replay predstavio je novu suradnju i to s digitalnom kreatoricom i influencericom Ginevrom Mavilla.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.