Dizajn

Čajanka po mjeri Mirande Kerr

Poznata manekenka dizajnirala Royal Albert porculanski set

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice nedavno je uplovila u dizajnerske vode i to one koje se tiču kulture ispijanja čaja. Kao velika pobornica tradicije Kerr se vrlo dobro snašla u ulozi kreiranja servisa za čaj poznatog brenda Royal Albert. Njezina sofisticiranost i nježnost vidi se u svakoj liniji servisa koji odiše posebnom dozom romantike te predstavlja savršen asesoare osunčanog jutra.

‘Uzbuđena sam zbog dizajniranja svoje prve kolekcije, čiju sam inspiraciju pronašla u ljubavi prema prirodi, paleti boja iz mojeg vrta, putovanjima širom svijeta i zanesenim uspomenama na pijuckanje čaja iz bakinog Royal Albert servisa za čaj koji sam naslijedila.’, naglašava Miranda Kerr.

Miranda Kerr za Royal Albert unosi glamur modne piste u popodnevno ispijanje čaja, dok nježne pastelne boje, cvjetni motivi i motivi leptira razasuti po tanjurima i šalicama pridonose osjećaju slobode i razigranosti kao po nepreglednim poljima šarolikog livadskog cvijeća.

Tako ovaj popularni trend i tradicionalna engleska razonoda, koja se danas ukorijenila i izvan granica Velike Britanije, dobiva novu dimenziju užitka.

Miranda Kerr je kao jedan od najuspješnijih svjetskih modela i dama od stila, duboko osjećajući tradiciju Royal Albert kompanije, svojom prvom kolekcijom porculana oplemenila prepoznatljive modele, darujući im svježinu, modernost, lepršavost i u ritual ispijanja čaja unijela romantičnu gracioznost i elegantnu opuštenost.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moj dom

Naši stari jaja su najčešće bojili u crveno pomoću korijena cikle, ljuske luka ili crvenog radiča.

Brinimo jedna o drugoj

Ako ste prehlađeni ili imate gripu, uvijek je dobro piti više tekućine, a umjesto vode, protiv simptoma bolesti se možete boriti i čajem!

Gastronomija

Neodoljivi spojevi ukusnih pića i začina.

Zanimljivosti

Prema legendi, prvi uživatelji u ritualu spravljanja i ispijanja čaja bili su budistički monasi.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version