Čajanka po mjeri Mirande Kerr

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice nedavno je uplovila u dizajnerske vode i to one koje se tiču kulture ispijanja čaja. Kao velika pobornica tradicije Kerr se vrlo dobro snašla u ulozi kreiranja servisa za čaj poznatog brenda Royal Albert. Njezina sofisticiranost i nježnost vidi se u svakoj liniji servisa koji odiše posebnom dozom romantike te predstavlja savršen asesoare osunčanog jutra.

‘Uzbuđena sam zbog dizajniranja svoje prve kolekcije, čiju sam inspiraciju pronašla u ljubavi prema prirodi, paleti boja iz mojeg vrta, putovanjima širom svijeta i zanesenim uspomenama na pijuckanje čaja iz bakinog Royal Albert servisa za čaj koji sam naslijedila.’, naglašava Miranda Kerr.

miranda tekst

Miranda Kerr za Royal Albert unosi glamur modne piste u popodnevno ispijanje čaja, dok nježne pastelne boje, cvjetni motivi i motivi leptira razasuti po tanjurima i šalicama pridonose osjećaju slobode i razigranosti kao po nepreglednim poljima šarolikog livadskog cvijeća.

Tako ovaj popularni trend i tradicionalna engleska razonoda, koja se danas ukorijenila i izvan granica Velike Britanije, dobiva novu dimenziju užitka.

Miranda Kerr je kao jedan od najuspješnijih svjetskih modela i dama od stila, duboko osjećajući tradiciju Royal Albert kompanije, svojom prvom kolekcijom porculana oplemenila prepoznatljive modele, darujući im svježinu, modernost, lepršavost i u ritual ispijanja čaja unijela romantičnu gracioznost i elegantnu opuštenost.