Beauty report

Celulit, baj, baj!

Vodimo vas u borbu protiv narančine kore.
Celulit se ne može pobijediti preko noći i uz pomoć samo jedne metode. Mnoge mu se žene posvećuju kampanjski, a baš za njih u Centru zdravlja i ljepote Tonus pronašli smo najnoviji uređaj Alma laser Accent XL, svemogući stroj koji radi na principu radiofrekvencije i za samo jedan tretman otopi do 3 cm celulita i masnog tkiva!

Preporuka iz Hollywooda

Sexy doktori iz kultne tv serije Reži me svojim klijenticama osim skalpela, nude i pomlađivanje uz pomoć revolucionarnih strojeva. Upravo jedan takav stroj je i Alma laser Accent XL čiji tretman radiofrekvencijom duševljava rezultatima koji su vidljivi već nakon prvog tretmana, bez boli i nuspojava. U učinkovitost ovog aparata uvjerile su se i svjetske zvijezde koje su poznate po savršenim tijelima i brizi o svom izgledu ali i zdravlju; Madonna, Eva Longoria i Sharon Stone.

Tretman traje 30 do 40 minuta, ovisno o stanju kože, te može ukloniti dva do tri centimetra masnog tkiva. Za optimalan rezultat trebalo bi doći na pet do šest tretmana. Na kritično područje najprije se nanosi gel, a onda se čine kružni pokreti sondom. Pritom se na zagrijavaju masne stanice, čime dolazi do njihove razgradnje i smanjivanja. Radiovalovi djeluju na fibroblaste, koji stimuliraju proizvodnju kolagena te uklanjaju neravnine na koži.



Pomlađuje kožu i uklanja akne

Osim narančine kore ovim aparatom može se tretirati kožu lica, ali i cijelog tijela. Tretman radiofrekvencijom zateže kožu oko očiju i na vratu, uklanja bore na čelu i oblikuje stražnjicu, a odlični rezultati postižu se kod opuštenog trbuha i masnih naslaga koje ostaju nakon porođaja. Naravno, učinak će biti još bolji ako se pritom koriste usluge ručne masaže, ali i mehanički masažeri te anticelulitni preparati: blato, kreme i gelovi.

Upotrebom različitih modula na Accent XL-u proširuje se djelovanje na probleme akni na leđima, ožiljaka pod akni, oblikovanju tijela-bodyshapingu, redukciji celulita, proširenim porama. Izvrsni rezultati postižu se i kod izglađivanja kože nakon liposukcije, pomlađivanja i zatezanja kože, te uklanjaju bora.



Centar zdravlja i ljepote Tonus

Educirano i stručno osoblje Tonusa pod vodstvom više fizioterapeutkinje Mirjane Sindičić specijalisti su za postoperativnu limfnu drenažu i omogućit će vam brži i uspješniji postoperativni oporavak i bolje rezultate. Medicinskom masažom i strechingom ublažiti će i riješiti vas napetosti između lopatica, vrata, glavobolja, migrena, mučnina, uzrokovanih napetošću, stresom te brzim načinom života.

"Aparat, preparat i ruke dobitna su kombinacija za potpuni uspjeh tretmana", rekla nam je gđa. Sindičić, "a najveće sreća je zadovoljstvo klijenta i usmena preporuka".

Centar zdravlja i ljepote Tonus
Radnička cesta 32/2, 10 000 Zagreb
telefon: 01/4680 139, fax: 01/4680 14, mobitel: 099-4680139
mail: tonus-zagreb@hotmail.com
Radno vrijeme: pon – pet: 9 – 20; sub: 9 – 14 sati

REGISTRIRAJ SE I ISPEGLAJ CELULIT

Centar zdravlja i ljepote Tonus i She.hr jednoj čitateljici poklanjaju tretman Alma laserom Accent XL.

Kako biste sudjelovali i krenuli u bitku protiv mrske narančine kore, potrebno je odgovoriti na nagradno pitanje te nam na mail marketing@mmreza.hr poslati poruku s naslovom TONUS, odgovor na nagradno pitanje, te svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela.

Navedite bar tri problema koja možete ukloniti u Tonusu pomoću Accenta XL.

Vaše prijave primamo do 9. 2. 2010. kada ćemo i objaviti sretnu dobitnicu.

Sretno 🙂

Drage naše,

evo došao je i dan kad objavljujemo dobitnicu revolucionarnog tretmana Alma laserom u Centru zdravlja i ljepote Tonus.

Odlučili smo dati podršku pri ispunjavanju novogodišnje odluke, te pomoći u borbi protiv mrskog nam neprijatelja, našoj čitateljici Aniti Gulin.
Anita čestitamo! Držimo fige, te ustrajte i dalje.
Informaciju o detaljima i terminu tretmana primiti ćete na mail.
Sretno!



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version