Celebrity

Christopher Walken kao jezivi krojač

Oskarovac u reklamnoj kampanji danskog tekstilnog brenda Jack & Jones

Neurotični likovi, karakterističan glas i luđački pogled zaštitni su znak Christophera Walkena – glumačkog velikana kojeg od sada možete gledati u reklamnoj kampanji danskog tekstilnog brenda Jack & Jones.

Redatelj Martin Werner i marketinška tvrtka ‘&Co.’ odlučili su iskoristiti jednog od najvećih glumaca današnjice na sasvim neobičan način. Naime, kao glumac koji je najpoznatiji po svom glasu, Walken u pet kratkih spotova ne izgovara niti jednu jedinu riječ. Njegove su ruke brijači aparat, škare, igla i konac te najvještiji stroj za slaganje odjeće, a cijelo to vrijeme on nepomičnim i pomalo sablasnim pogledom gleda ispred sebe uzrokujući strahopoštovanje gledatelja.

No poznati holivudski glumac Christopher Walken objasnio je kako u privatnom životu nije nimalo čudan i bizaran poput likova koje nerijetko tumači.

Oskarovac najpoznatiji po ulogama u filmovima kao što su The Deer Hunter’, ‘Annie Hall’, ‘A View to a Kill’, ‘At Close Range’ i ‘Seven Psychopaths’ kaže za sebe da je privatno potpuno normalan.

‘Ljude često zbunjuju likovi koje tumačim, ali ja sam privatno vrlo konzervativan. U braku sam gotovo 50 godina i vodim jedan prilično miran život’, ispričao je Walken koji unatoč idiličnom obiteljskom životu nikada nije požalio što nije imao djecu.

" alt="">

‘Da sam imao djecu, ne bih imao ovakvu karijeru. Nitko nije ovisio o meni, nisam morao prihvaćati uloge koje mi se nisu sviđale jer nisam imao novca, a meni nikada nije trebalo puno‘, dodaje Walken.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version