Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Christopher Walken kao jezivi krojač

Oskarovac u reklamnoj kampanji danskog tekstilnog brenda Jack & Jones

Neurotični likovi, karakterističan glas i luđački pogled zaštitni su znak Christophera Walkena – glumačkog velikana kojeg od sada možete gledati u reklamnoj kampanji danskog tekstilnog brenda Jack & Jones.

Redatelj Martin Werner i marketinška tvrtka ‘&Co.’ odlučili su iskoristiti jednog od najvećih glumaca današnjice na sasvim neobičan način. Naime, kao glumac koji je najpoznatiji po svom glasu, Walken u pet kratkih spotova ne izgovara niti jednu jedinu riječ. Njegove su ruke brijači aparat, škare, igla i konac te najvještiji stroj za slaganje odjeće, a cijelo to vrijeme on nepomičnim i pomalo sablasnim pogledom gleda ispred sebe uzrokujući strahopoštovanje gledatelja.

reklama tekst 1No poznati holivudski glumac Christopher Walken objasnio je kako u privatnom životu nije nimalo čudan i bizaran poput likova koje nerijetko tumači.

Oskarovac najpoznatiji po ulogama u filmovima kao što su The Deer Hunter’, ‘Annie Hall’, ‘A View to a Kill’, ‘At Close Range’ i ‘Seven Psychopaths’ kaže za sebe da je privatno potpuno normalan.

‘Ljude često zbunjuju likovi koje tumačim, ali ja sam privatno vrlo konzervativan. U braku sam gotovo 50 godina i vodim jedan prilično miran život’, ispričao je Walken koji unatoč idiličnom obiteljskom životu nikada nije požalio što nije imao djecu.

‘Da sam imao djecu, ne bih imao ovakvu karijeru. Nitko nije ovisio o meni, nisam morao prihvaćati uloge koje mi se nisu sviđale jer nisam imao novca, a meni nikada nije trebalo puno‘, dodaje Walken.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Budući da je započela ljetna sezona, posljednja aktualnost na kojoj su radili je kampanja za ljetnu kolekciju kupaćih kostima Effek, Spektre eyewear sunčanih naočala...

Trendovi

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine...

Zanimljivosti

Moderan dizajn, vrlo jednostavna za upotrebu, s fokusom na potrebama potrošača, njezine su ključne karakteristike.

Trendovi

S prepoznatljivim printevima i cvjetnim motivima, elegantnim i romantičnim haljinama, dizajnerica Anita Pokrivač slavi ljeto.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.