Celebrity

David Beckham snimio dokumentarac

Bivši nogometaš otvorio dušu u avanturi života

Umirovljeni nogometaš i jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice iskorištava svaki trenutak života. Nakon reklama za donje rublje i uloge u ‘Mućkama’ David Beckham sudjelovao je i u snimanju dokumentarca. Iako smo mislili kako će nakon odlaska s terena svu svoju pažnju posvetiti obitelji i svijetu mode, Beckham nas je još jednom iznenadio i to s 90 minuta dugim uratkom Into the Unknown.

Tako se plavooki Britanac odlučio na avanturu života, ne bi li nadoknadio sve ove godine prožete disciplinom i predanosti svojem poslu.

Beckham i njegova tri prijatelja za početak su otišli u Rio De Janeiro, nakon čega su motorima krenuli prema srcu prašume i posjetili pleme Yanomami gdje se susreo se s dosad neviđenim oblicima života te u potpunosti iskusio teret života na cesti.

Na trenutak je zaboravio svoj luksuzni život te udobni krevet zamijenio mrežom za spavanje, lovio ribe te kampirao pod zvijezdama otvorivši svoju dušu u potrazi za smislom života.

Bivši nogometaš u Amazoni je proveo neko vrijeme, a susreo se i s onim koji uopće nisu znali što je nogomet. ‘Bio je to prvi čovjek, osim Viktorije, kojem sam morao objašnjavati što je nogomet’, našalio se David.

" alt="">

Na svojoj avanturi David je upoznao i strah. Suočio se sa žarko narančastom žabom za koju su mu rekli da može biti opasna i zbog toga je bio nervozan. ‘Nisam baš neki ljubitelj žaba’, rekao je Beckham i dodao da se još više uplašio kada mu je u šator ušla zmija.

Dokumentarac je premijerno prikazan na BBC – u početkom lipnja.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Dobar posao

Koliko puta vam se dogodilo da ste govorili nešto važno klijentu, zaposleniku, poslovnim partnerima, kolegama uvjereni da su vas razumjeli, a na kraju se...

Drama Queen

Jednom davno bila sam romantična. Jednom davno možda sam i vjerovala u ono „da kraja života“.

Život u dvoje

Možda ih samo vješto skrivaju, ali budite sigurne - problemi i supermužjacima znaju priuštiti pokoju besanu noć!

Zanimljivosti

Kleopatrino počivalište okruženo je velom tajne, kao i okolnosti njezine smrti.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version