David Beckham snimio dokumentarac

Umirovljeni nogometaš i jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice iskorištava svaki trenutak života. Nakon reklama za donje rublje i uloge u ‘Mućkama’ David Beckham sudjelovao je i u snimanju dokumentarca. Iako smo mislili kako će nakon odlaska s terena svu svoju pažnju posvetiti obitelji i svijetu mode, Beckham nas je još jednom iznenadio i to s 90 minuta dugim uratkom Into the Unknown.

Tako se plavooki Britanac odlučio na avanturu života, ne bi li nadoknadio sve ove godine prožete disciplinom i predanosti svojem poslu.

"David Beckham: Into The Unknown" - Photocall

Beckham i njegova tri prijatelja za početak su otišli u Rio De Janeiro, nakon čega su motorima krenuli prema srcu prašume i posjetili pleme Yanomami gdje se susreo se s dosad neviđenim oblicima života te u potpunosti iskusio teret života na cesti.

Na trenutak je zaboravio svoj luksuzni život te udobni krevet zamijenio mrežom za spavanje, lovio ribe te kampirao pod zvijezdama otvorivši svoju dušu u potrazi za smislom života.

Bivši nogometaš u Amazoni je proveo neko vrijeme, a susreo se i s onim koji uopće nisu znali što je nogomet. ‘Bio je to prvi čovjek, osim Viktorije, kojem sam morao objašnjavati što je nogomet’, našalio se David.

Na svojoj avanturi David je upoznao i strah. Suočio se sa žarko narančastom žabom za koju su mu rekli da može biti opasna i zbog toga je bio nervozan. ‘Nisam baš neki ljubitelj žaba’, rekao je Beckham i dodao da se još više uplašio kada mu je u šator ušla zmija.

Dokumentarac je premijerno prikazan na BBC – u početkom lipnja.