Trendovi

Dove Fashion.hr Cruise 2012.

Kraj lipnja i početak srpnja obilježiti će dva najuzbudljvija modna dana na Braču.
Kreativni tim vodećeg modnog koncepta na ovim prostorima, Fashion.hr-a, drugu godinu za redom organizira dva najuzbudljvija modna dana u vrućem ljetnom kalendaru. Premijerno prikazane prošle godine cruise kolekcije simboliziraju jedinstvenu revoluciju u domaćem modnom kalendaru koji svojim idejama i finalnim sadržajem prognozira uspješnu budućnost hrvatskog dizajna.

Kao zasigurno najljepša plaža na Mediteranu, Zlatni Rat u Bolu na otoku Braču, još će jednom ugostiti poznata dizajnerska imena koja će medijima, kupcima i budućim poslovnim partnerima predstaviti svoju viziju odjeće za ležerni odmor. U dva pomno osmišljena dana, od 30. lipnja do 01. srpnja 2011., Bol na otoku Braču okupiti će brojne predstavnike medija, modne zaljubljenike i suradnike iz cijele regije koji će osim u revijama uživati u ekskluzivnim večerama i koktel zabavama.

Uz Aleksandru Dojčinović, Ana Mariu Ricov i Igora Galaša, čije smo prve cruise kolekcije imali priliku vidjeti prošle godine, prvi puta će nam svoje cruise kolekcije predstaviti i Ivan Alduk, Martina Felja, Branka Donassy te Antonija Jakšić i Lara Pašalić, mlade bračke dizajnerice. Kao posebne gošće ovogodišnjih cruise kolekcija biti će JSP – sestre Jelena i Svetlana Proković, poznate u regiji po brojnim modnim nagradama osvojenim u Beogradu i Ljubljani.



Najznačajnija kolekcija svakako će biti revija Ivice Skoke za omiljeni svjetski beauty brand Dove. I ove sezone osmišljen je poseban natječaj '100% moj stil', na koji se mogu prijaviti sve zainteresirane djevojke i žene. Dove za cilj ima inspirirati što veći broj žena ali ovoga puta sa naglaskom na govoru tijela. Dest stvarnih žena sa najimpresivnijim stilom imat će mogućnost postati Dove ambasadorice i nositi kreacije omiljenog Ivice Skoke.

Unutar modne terminologije "cruise kolekcije" simboliziraju pretkolekcije odnosno među-kolekcije koje se predstavljaju između dvije glavne, pret-a-porter linije. Karakterizira ih neformalna atmosfera i opušteniji pristup u dizajniranju pošto se cruise kolekcije često definiraju kao “odjeća za odmor i opuštanje” koja se prikazuje sezonu unaprijed.
Jedan od najnagrađivanijih modnih timova u regiji nastavlja spajati svoje platforme u jedinstvenu modnu simbiozu stoga će modni spektakl na Braču također poslužiti za predstavljanje projekta Promotori Fashion.hr Industrije. Projekt Fashion.hr Industrija, koji je nedavno osvojio nagradu za najkreativniji i najinovativniji projekt godine dobiti će svoje promotore, zaštitna lica iz javnog života. Promotori za pojedine suradnje biti će predstavljeni na posebnoj koktel zabavi u sklopu Dove Faashion.hr Cruise na Braču. Slavna lica, zajedno s Fashon.hr timom, na taj način odaju unikatnu podršku novom valu projekata i uspjeha domaće modne industrije.



Kao društveni epicentar hrvatskog modnog i javnog života tokom ta dva dana postati će luksuzni Grand Hotel Elaphusa u kojem će se održavati niz aktivnosti i zabava za uzvanike iz Hrvatske i inozemstva.

“Prošle godine smo uspješno lansirali cruise kolekcije, inovaciju u hrvatskoj modi, i time zadovoljili naš primarni cilj: dodatno pozicioniranje domaćeg modnog proizvoda. Cruise kolekcije su postale ekstenzija za dodatno etabliranje dizajnera i razvijanje njihovih brendova kao i prilika za neposrednu interakciju sa modnim urednicima i novinarima kao i sa potencijalnim poslovim partnerima iz cijele regije. Smatramo kako je izuzetno važno da dizajneri budu što više prisutniji u medijima ali isključivo na temelju svog rada i rezultata. Zato osim pret-a-porter kolekcija stvaramo novu priliku putem cruise revija. Sretni smo što je ovaj event postao sinonim za opušteno uživanje u modi i dobru zabavu čime je otok Brač pozicioniran kao idealno mjesto okupljanja hrvatske modne scene.” izjavio je Vinko Filipić, direktor Fashion.hr koncepta.




You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Duh i tijelo

Biljke koje vam predstavljamo zasigurno "stanuju" u vašim kuhanjama.

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version