Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Dove Fashion.hr Cruise 2012.

Kraj lipnja i početak srpnja obilježiti će dva najuzbudljvija modna dana na Braču.

Kreativni tim vodećeg modnog koncepta na ovim prostorima, Fashion.hr-a, drugu godinu za redom organizira dva najuzbudljvija modna dana u vrućem ljetnom kalendaru. Premijerno prikazane prošle godine cruise kolekcije simboliziraju jedinstvenu revoluciju u domaćem modnom kalendaru koji svojim idejama i finalnim sadržajem prognozira uspješnu budućnost hrvatskog dizajna.

Kao zasigurno najljepša plaža na Mediteranu, Zlatni Rat u Bolu na otoku Braču, još će jednom ugostiti poznata dizajnerska imena koja će medijima, kupcima i budućim poslovnim partnerima predstaviti svoju viziju odjeće za ležerni odmor. U dva pomno osmišljena dana, od 30. lipnja do 01. srpnja 2011., Bol na otoku Braču okupiti će brojne predstavnike medija, modne zaljubljenike i suradnike iz cijele regije koji će osim u revijama uživati u ekskluzivnim večerama i koktel zabavama.

Uz Aleksandru Dojčinović, Ana Mariu Ricov i Igora Galaša, čije smo prve cruise kolekcije imali priliku vidjeti prošle godine, prvi puta će nam svoje cruise kolekcije predstaviti i Ivan Alduk, Martina Felja, Branka Donassy te Antonija Jakšić i Lara Pašalić, mlade bračke dizajnerice. Kao posebne gošće ovogodišnjih cruise kolekcija biti će JSP – sestre Jelena i Svetlana Proković, poznate u regiji po brojnim modnim nagradama osvojenim u Beogradu i Ljubljani.Najznačajnija kolekcija svakako će biti revija Ivice Skoke za omiljeni svjetski beauty brand Dove. I ove sezone osmišljen je poseban natječaj '100% moj stil', na koji se mogu prijaviti sve zainteresirane djevojke i žene. Dove za cilj ima inspirirati što veći broj žena ali ovoga puta sa naglaskom na govoru tijela. Dest stvarnih žena sa najimpresivnijim stilom imat će mogućnost postati Dove ambasadorice i nositi kreacije omiljenog Ivice Skoke.

Unutar modne terminologije "cruise kolekcije" simboliziraju pretkolekcije odnosno među-kolekcije koje se predstavljaju između dvije glavne, pret-a-porter linije. Karakterizira ih neformalna atmosfera i opušteniji pristup u dizajniranju pošto se cruise kolekcije često definiraju kao “odjeća za odmor i opuštanje” koja se prikazuje sezonu unaprijed.
Jedan od najnagrađivanijih modnih timova u regiji nastavlja spajati svoje platforme u jedinstvenu modnu simbiozu stoga će modni spektakl na Braču također poslužiti za predstavljanje projekta Promotori Fashion.hr Industrije. Projekt Fashion.hr Industrija, koji je nedavno osvojio nagradu za najkreativniji i najinovativniji projekt godine dobiti će svoje promotore, zaštitna lica iz javnog života. Promotori za pojedine suradnje biti će predstavljeni na posebnoj koktel zabavi u sklopu Dove Faashion.hr Cruise na Braču. Slavna lica, zajedno s Fashon.hr timom, na taj način odaju unikatnu podršku novom valu projekata i uspjeha domaće modne industrije.Kao društveni epicentar hrvatskog modnog i javnog života tokom ta dva dana postati će luksuzni Grand Hotel Elaphusa u kojem će se održavati niz aktivnosti i zabava za uzvanike iz Hrvatske i inozemstva.

“Prošle godine smo uspješno lansirali cruise kolekcije, inovaciju u hrvatskoj modi, i time zadovoljili naš primarni cilj: dodatno pozicioniranje domaćeg modnog proizvoda. Cruise kolekcije su postale ekstenzija za dodatno etabliranje dizajnera i razvijanje njihovih brendova kao i prilika za neposrednu interakciju sa modnim urednicima i novinarima kao i sa potencijalnim poslovim partnerima iz cijele regije. Smatramo kako je izuzetno važno da dizajneri budu što više prisutniji u medijima ali isključivo na temelju svog rada i rezultata. Zato osim pret-a-porter kolekcija stvaramo novu priliku putem cruise revija. Sretni smo što je ovaj event postao sinonim za opušteno uživanje u modi i dobru zabavu čime je otok Brač pozicioniran kao idealno mjesto okupljanja hrvatske modne scene.” izjavio je Vinko Filipić, direktor Fashion.hr koncepta.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Ovoga proljeća naše druženje započeli smo u Zoološkom vrtu grada Zagreba, a nastavljamo ovaj vikend 14. i 15.5.2022. u Avenue Mallu!

Zanimljivosti

Stilist koji uspješan na domaćoj sceni preko 20 godina, Marko Grubnić, gostovao je u podcastu nemoj me.

Fashion report

Zagrebačka Škola za modu i dizajn proslavila je 3. svibnja 2022. Dan škole i 30 godina dizajna u svom školskom vrtu te predstavila radove...

Fashion report

U fokusu nove kolekcije brenda PETAR Lidije Skočibušić su, kao i u dosadašnjima, bazične forme, boje i sama funkcionalnost odjevnog predmeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.