Fashion report

Esprit fura boho chic

Jesenska kolekcija donosi ležerni i romantični look u dodiru s prirodom.
Esprit za jesensku sezonu najavljuje dominaciju ležernog boho chic stila popraćenog s naglaskom na ugodno, kvalitetno i luksuzno.

Lagane tkanine savršena su podloga za romantične cvjetne uzorke, a u kombinaciji s kožnim jaknama, ispranim uskim i trapez trapericama te širokim čizmama, tvore neodoljivi dramatično sanjarski look, koji odlično funkcionira u kontrastu s vintage košuljama i haljinama.



Iz Espritea ove jeseni dolaze vrlo zanimljive nove kolekcije koje na vrlo atraktivan način implementiraju elemente new-age, hippie, vintage, boho stila, kojima je svima zajednička jaka povezanost s prirodom.

Prekrasne čizme, jakne, košulje, majice, haljine i suknje dolaze u elementarnim zemljanim tonovima (boja pijeska, smeđa, prljavo bijela, crna), a boje kada se pojavljuju onda su to kombinacije mekanih, pastelnih te snažnih i jakih boja.

Ženska kolekcija inspiraciju crpi na ulicama životopisnog Los Angelesa, te predstavlja savršeni jesenski odabir za sve poklonice gipsy i boho stila odijevanja. Dugački kaputi u opoziciji sa savršeno krojenim kratkim jaknama, u igri s klasičnim materijalima kao što su to koža, tvid i samt, aduti su za stilsku avanturu koja će vas svakako istaknuti među ostalima.

Haljine s naborima od laganih materijalu u punim nijansama crvene i narančaste probuditi će u svakoj ženi senzualan osjećaj slobode.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Gastronomija

Neodoljivi spojevi ukusnih pića i začina.

Gastronomija

Riječ je o sezonskom voću, povrću, začinima i ostalim namirnicama koje trenutno možete naći u dućanu i na placu, stoga napravite već sada popis...

Duh i tijelo

U nekakvom prirodnom ciklusu, jesen bi nas trebala podsjetiti da usporimo i uživamo u plodovima svoga rada

Gastronomija

Zamislite okuse bundeve, jabuke, brusnice, javora, kruške, smokvi, začinskog bilja... Ma savršena kombinacija uz ovu divnu jesen.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version