Esprit fura boho chic

Esprit za jesensku sezonu najavljuje dominaciju ležernog boho chic stila popraćenog s naglaskom na ugodno, kvalitetno i luksuzno.

Lagane tkanine savršena su podloga za romantične cvjetne uzorke, a u kombinaciji s kožnim jaknama, ispranim uskim i trapez trapericama te širokim čizmama, tvore neodoljivi dramatično sanjarski look, koji odlično funkcionira u kontrastu s vintage košuljama i haljinama.

Iz Espritea ove jeseni dolaze vrlo zanimljive nove kolekcije koje na vrlo atraktivan način implementiraju elemente new-age, hippie, vintage, boho stila, kojima je svima zajednička jaka povezanost s prirodom.

Prekrasne čizme, jakne, košulje, majice, haljine i suknje dolaze u elementarnim zemljanim tonovima (boja pijeska, smeđa, prljavo bijela, crna), a boje kada se pojavljuju onda su to kombinacije mekanih, pastelnih te snažnih i jakih boja.

Ženska kolekcija inspiraciju crpi na ulicama životopisnog Los Angelesa, te predstavlja savršeni jesenski odabir za sve poklonice gipsy i boho stila odijevanja. Dugački kaputi u opoziciji sa savršeno krojenim kratkim jaknama, u igri s klasičnim materijalima kao što su to koža, tvid i samt, aduti su za stilsku avanturu koja će vas svakako istaknuti među ostalima.

Haljine s naborima od laganih materijalu u punim nijansama crvene i narančaste probuditi će u svakoj ženi senzualan osjećaj slobode.