Duh i tijelo

Facebook povećava obolijevanje od sifilisa

Lakše do neobaveznog seksa.
Profesor Peter Kelly, direktor javnog zdravlja u Teessideu, tvrdi kako su stručnjaci pronašli vezu između poznate društvene mreže i širenja bakterije sifilisa, posebice među mladim ženama.

Internet“Sifilis je razorna bolest. Tko god se upušta u nezaštićen seks sa strancima ili tek poznanicima, pod povećanim je rizikom od obolijevanja od spolno prenosivih bolesti", upozorava Kelly.

"Primijećen je četverostruki porast slučajeva sifilisa, a sve je više mladih žena zaraženo. Ono što zabrinjava, jest činjenica kako nove partnere ljudi često upoznaju preko društvenih stranica, poput Facebooka", dodaje.

S druge strane, glasnogovornici Facebooka se ograđuju od ovakvih izjava. "Smiješno je tvrditi kako je Facebook odgovoran za širenje sifilisa – jednako tako možemo zaključiti kako su novine odgovorne za očne bolesti. Današnja izvješća preuveličavaju komentare liječnika, a ignoriraju razliku između uzroka i povezanosti".

"Facebook – koji broji oko 400 milijuna korisnika, nije mjesto za upoznavanje novih seksualnih partnera, već za druženje s prijateljima, obitelji i suradnicima", poručuju iz ove tvrtke. 

Ordinacija.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Život u dvoje

Najgore što se može napraviti je pokušati prerano postati prijatelj, dajte si vremena

Darivanje

Trideset godina nakon što je prvi put objavljena, knjiga ˝Muškarci su s Marsa, žene su s Venere˝ostala je najutjecajniji i najprodavaniji priručnik za veze.

Seks

Priuštite svojem muškarcu najveći orgazam u životu

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version