Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Facebook povećava obolijevanje od sifilisa

Lakše do neobaveznog seksa.

Profesor Peter Kelly, direktor javnog zdravlja u Teessideu, tvrdi kako su stručnjaci pronašli vezu između poznate društvene mreže i širenja bakterije sifilisa, posebice među mladim ženama.

Internet“Sifilis je razorna bolest. Tko god se upušta u nezaštićen seks sa strancima ili tek poznanicima, pod povećanim je rizikom od obolijevanja od spolno prenosivih bolesti", upozorava Kelly.

"Primijećen je četverostruki porast slučajeva sifilisa, a sve je više mladih žena zaraženo. Ono što zabrinjava, jest činjenica kako nove partnere ljudi često upoznaju preko društvenih stranica, poput Facebooka", dodaje.

S druge strane, glasnogovornici Facebooka se ograđuju od ovakvih izjava. "Smiješno je tvrditi kako je Facebook odgovoran za širenje sifilisa – jednako tako možemo zaključiti kako su novine odgovorne za očne bolesti. Današnja izvješća preuveličavaju komentare liječnika, a ignoriraju razliku između uzroka i povezanosti".

"Facebook – koji broji oko 400 milijuna korisnika, nije mjesto za upoznavanje novih seksualnih partnera, već za druženje s prijateljima, obitelji i suradnicima", poručuju iz ove tvrtke. 

Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Astrologija potvrđuje da se suprotnosti privlače, a te veze karakterizira jaka “kemija”, kao i sukob znakova...

Drama Queen

Sto ljudi, sto ćudi, sto žena dvjesto sisa!

Seks

Jednom kad shvatimo da je užitak ključan za naš boljitak, rasprave o užitku poprimaju novu dimenziju.

Seks

Sve je ustajalo. Dižete se rano, doručkujete, idete na posao, vraćate se, gledate televiziju, tuširate se, idete u spavati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.