Putovanja

Fashion hotel u Amsterdamu

Moda susreće arhitekturu u svakoj sobi neobičnog hotela.
The Exchange je novi hotel u Amsterdamu u kojem moda susreće arhitekturu na najneočekivaniji način. Hotel je dio urbanog projekta pod nazivom The Red Carpet čiji je cilj učiniti amsterdamsku ulicu Damrak raznolikijom i dati joj moderniji izgled. Hotel je smješten u tri zgrade i ima 61 sobu koje imaju od jedne do pet zvjezdica. Najstarija zgrada izgrađena je u 17. stoljeću, a osim hotela, na ovom mjestu se nalaze trgovina i restoran.

Svaku sobu su dizajnirali i opremili studenti i dizajneri s Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Sobe su raznolike i inspirativne poput susjedstva u kojemu se nalazi sam hotel.



Sobe su odjevene poput modela na modnoj pisti, a omogućavaju gostima da spavaju okruženi modom, a bude se u stilu.



Soba inspirirana Marijom Antoanetom savršena je za romantičare u srcu. U njoj ogromne haljine vise na zidovima poput zavjesa.



Oni koji vole minimalizam zadržat će se u sobama koje su inspirirane bajkom o carevom novom ruhu.



Dizajneri su pretvorili obične hotelske sobe u inspirativna moderna mjesta.



U ovom hotelu ništa nije onako kako se čini ili ono što očekujete. Ako želite sami nešto sašiti, možete koristiti strojeve za šivanje koji se nalaze u hotelu.



Jedna od najstarijih i najživljih ulica u Amsterdamu, u čijoj blizini se nalazi i poznata Crvena četvrt, ovim je projektom dobila neobično mjesto koje će privući zaljubljenike u modu.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version