Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Fashion hotel u Amsterdamu

Moda susreće arhitekturu u svakoj sobi neobičnog hotela.

The Exchange je novi hotel u Amsterdamu u kojem moda susreće arhitekturu na najneočekivaniji način. Hotel je dio urbanog projekta pod nazivom The Red Carpet čiji je cilj učiniti amsterdamsku ulicu Damrak raznolikijom i dati joj moderniji izgled. Hotel je smješten u tri zgrade i ima 61 sobu koje imaju od jedne do pet zvjezdica. Najstarija zgrada izgrađena je u 17. stoljeću, a osim hotela, na ovom mjestu se nalaze trgovina i restoran.

Svaku sobu su dizajnirali i opremili studenti i dizajneri s Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Sobe su raznolike i inspirativne poput susjedstva u kojemu se nalazi sam hotel.Sobe su odjevene poput modela na modnoj pisti, a omogućavaju gostima da spavaju okruženi modom, a bude se u stilu.Soba inspirirana Marijom Antoanetom savršena je za romantičare u srcu. U njoj ogromne haljine vise na zidovima poput zavjesa.Oni koji vole minimalizam zadržat će se u sobama koje su inspirirane bajkom o carevom novom ruhu.Dizajneri su pretvorili obične hotelske sobe u inspirativna moderna mjesta.U ovom hotelu ništa nije onako kako se čini ili ono što očekujete. Ako želite sami nešto sašiti, možete koristiti strojeve za šivanje koji se nalaze u hotelu.Jedna od najstarijih i najživljih ulica u Amsterdamu, u čijoj blizini se nalazi i poznata Crvena četvrt, ovim je projektom dobila neobično mjesto koje će privući zaljubljenike u modu.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Hrvatice posebno vole haljine koje prate svjetske modne trendove poput maxi haljina, točkastog uzorka ili haljina u svijetlo plavoj i maslinasto zelenoj boji.

Zanimljivosti

Novom suradnjom nastala je svestrana kolekcija naočala “STING X SUPERGA” koja naglašava kultni Superga stil te energičan i originalan stil ST!NG-a.

Fashion report

Za vrijeme hladnih dana važno je da odjeća i obuća koju nosimo bude udobna i topla, ali ništa manje važan nije ni estetski dio...

Drama Queen

Danas svog najdražeg Ruskog Princa mogu jedino zvati - Štetočina.

Advertisement