Kultura

Gospodin Monstrum

Osvoji roman magnetične privlačnosti koji se čita u jednom dahu.
Dan Wells američki je pisac koji se proslavio romanom Ja nisam serijski ubojica. Taj roman o otuđenom tinejdžeru Johnu Wayneu Cleaveru postigao je tako velik uspjeh da je začeo serijal čiji je drugi dio Gospodin Monstrum, dok je treći I Don't Want to Kill You u pripremi.



Spasio je grad od serijskog ubojice i postao lokalni junak, no pakao za Johna Waynea Cleavera tek počinje. Nakon što je okusio krv i oslobodio čudovište u sebi, sve mu je teže obuzdati svoje mračne porive. Stroga pravila koja je sebi postavio i piromanija više nisu dovoljni. Johnova žudnja za ubijanjem sve je jača, a Clayton potresaju nova stravična ubojstva. Vidjevši brutalno izmasakrirana trupla, John odmah posumnja na demona. Rješavanje misterije i ovaj je put zadnja crta obrane za Johnovu tamnu stranu.

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Gospodin Monstrum autora Dana Wellsa.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom MONSTRUM te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Tko je spasio grad od serijskog ubojice i postao lokalni junak?

Vaše prijave primamo do 8. studenog 2012., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika. 
Dobitnica je Iva Moslavac. Čestitamo!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

She Book Club

Prava poslastica za ljubitelje fantastičnih bića, čudesnih želja i snažnih čarobnjaka!

Horoskop

Ured FBI-a podijelio je datume rođenja serijskih ubojica i osoba sa psihopatskim poremećajima, a takva statistika ukazuje i na to koji je od 12...

She Book Club

Iz Znanja javljaju kako će promjenom formata atraktivni naslovi ove popularne biblioteke postati pregledniji i, u duhu svog imena, dostupni svim čitateljima.

She Book Club

Uhvaćena u mrežu prijevare i ljubomore, Jessica mora upregnuti sve svoje intelektualne snage kako bi nadjačala inteligentnog i vještog protivnika.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version