Gospodin Monstrum

Dan Wells američki je pisac koji se proslavio romanom Ja nisam serijski ubojica. Taj roman o otuđenom tinejdžeru Johnu Wayneu Cleaveru postigao je tako velik uspjeh da je začeo serijal čiji je drugi dio Gospodin Monstrum, dok je treći I Don't Want to Kill You u pripremi.

Spasio je grad od serijskog ubojice i postao lokalni junak, no pakao za Johna Waynea Cleavera tek počinje. Nakon što je okusio krv i oslobodio čudovište u sebi, sve mu je teže obuzdati svoje mračne porive. Stroga pravila koja je sebi postavio i piromanija više nisu dovoljni. Johnova žudnja za ubijanjem sve je jača, a Clayton potresaju nova stravična ubojstva. Vidjevši brutalno izmasakrirana trupla, John odmah posumnja na demona. Rješavanje misterije i ovaj je put zadnja crta obrane za Johnovu tamnu stranu.

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Gospodin Monstrum autora Dana Wellsa.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom MONSTRUM te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Tko je spasio grad od serijskog ubojice i postao lokalni junak?

Vaše prijave primamo do 8. studenog 2012., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika. 
Dobitnica je Iva Moslavac. Čestitamo!