Gastronomija

Gwyneth Paltrow kuha za vas

Na stranicama poznate glumice naći ćete ženske najvažnije stvari na svijetu.
Slavna glumica Gwyneth Paltrow vješta je kuharica a na svojoj stranici www.goop.com osim o hrani piše i o modi, putovanjima, njegovanju duha, stvarima koje su trenutno popularne te sve to prikazuje na njoj svojstven šarmantan i simpatičan način.

Recepti su joj zanimljivi i inovativni, a opet jednostavni a jela ukusna. Nedavno je na Youtube plasirala video s receptom za pečenu piletinu s krumpirom i salatu s tržnice. "To je pravi recept kada želite fino i jednostavno jelo koje se pripremi za manje od sat vremena", poslušajte Gwynethin savjet.

Ovo je zgodan showcase "kulinarskih" talenata glumice, a ako stvarno ovako kuha, njen muž frontmen grupe Coldplay, Chris Martin i djeca Apple i Mosesa stvarno uživaju u eksperimentima zvijezde unutar kuhinje.




You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Gastronomija

Jagode gotovo da nemaju kalorija, a mogu se pripremiti na razne načine.

Moj dom

Ako ste netko tko voli uzgajati vlastite proizvode, pogotovo kada je riječ o začinskom bilju, ali smatrajte kako je ipak malo komplicirano baviti se...

Gastronomija

Plant-based prehrana sve je popularnija i u Hrvatskoj, no mnogima je ona još uvijek nepoznanica i zvuči pomalo – ograničavajuće.

Gastronomija

Ono što je nekad bila hrana „za u polje“, danas su to naši najdraži recepti. Tajna je u tradiciji, jednostavnosti i načinu posluživanje.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version