Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Gwyneth Paltrow kuha za vas

Na stranicama poznate glumice naći ćete ženske najvažnije stvari na svijetu.

Slavna glumica Gwyneth Paltrow vješta je kuharica a na svojoj stranici www.goop.com osim o hrani piše i o modi, putovanjima, njegovanju duha, stvarima koje su trenutno popularne te sve to prikazuje na njoj svojstven šarmantan i simpatičan način.

Recepti su joj zanimljivi i inovativni, a opet jednostavni a jela ukusna. Nedavno je na Youtube plasirala video s receptom za pečenu piletinu s krumpirom i salatu s tržnice. "To je pravi recept kada želite fino i jednostavno jelo koje se pripremi za manje od sat vremena", poslušajte Gwynethin savjet.

Ovo je zgodan showcase "kulinarskih" talenata glumice, a ako stvarno ovako kuha, njen muž frontmen grupe Coldplay, Chris Martin i djeca Apple i Mosesa stvarno uživaju u eksperimentima zvijezde unutar kuhinje.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Ako ste netko tko voli uzgajati vlastite proizvode, pogotovo kada je riječ o začinskom bilju, ali smatrajte kako je ipak malo komplicirano baviti se...

Gastronomija

Plant-based prehrana sve je popularnija i u Hrvatskoj, no mnogima je ona još uvijek nepoznanica i zvuči pomalo – ograničavajuće.

Gastronomija

Ono što je nekad bila hrana „za u polje“, danas su to naši najdraži recepti. Tajna je u tradiciji, jednostavnosti i načinu posluživanje.

Zanimljivosti

Slavnima smo fascinirani, kao i njihovom djecom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.