Trendovi

H&M potvrdio lansiranje nove linije

Na sreću svih modnih sladokusaca glasine su ipak točne.
Danas je i službeno potvrđeno da su sve glasnija šuškanja vezana za H&M u posljednje vrijeme bila istina, samo je ostalo nerazriješeno i u kojoj mjeri. Naime glavni izvršni direktor Karl-Johan Persson u javnost je plasirao vijest da za sljedeću godinu planiraju pokrenuti potpuno novi lanac dućana.

Također je napomenuo da će poput linije COS – Collection Of Style, biti riječ o brendu, tj. dućanima neovisnima o dosadašnjim brendovima koji djeluju u okviru H&M grupe. Ono o čemu je modni svijet uvelike razglabao bila je mogućnost pokretanja luksuzne linije , međutim ni danas nakon službene objave nije jasno da li je to i istina ili je ipak u pitanju cjenovno prihvatljiviji brend. 



Jedino što je sa sigurnošću utvrđeno jest podatak da su se na takav potez odlučili iz razloga što je u posljednja 3 mjeseca poslovanja firme zabilježen rast prometa za 13%. Takvu vjernost kupaca su očigledno zaslužili zbog njihovog nastojanja da i u ova recesijska vremena zadrže jednak omjer kvalitete i povoljnih cijena. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Od luksuza za vrijeme rata do simbola ženstvenosti.

Putovanja

Ne samo da je hotel jedan od ekskluzivnih "Leading Hotels of the World", već je dobio i titulu klimatski neutralnog čak i prije samog...

Fashion report

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu - Simone Rocha.

Budi fit

Kefir, lubenica i limun kao dopuna ljetnom napitku...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version